Twenthe verliest volkomen kansloos van SC Markelo

Het eerste elftal heeft het goede spel van vorige week (UDI 3-3) niet kunnen voortzetten. Op sportpark `t Piepwillem verloor het eerste elftal compleet kansloos van SC Markelo met 0-4. Zowel in de eerste als de tweede helft waren de bezoekers de bovenliggende partij. Het werd 0-1 nadat Markelo een vrije trap binnenschoot. Vlak voor rust kreeg het nog twee grote kansen, maar beide keren stond de paal een treffer in de weg.

In de tweede helft kon Twenthe het slechte spel niet omzetten. Vlak na rust scoorde Markelo de 0-2 en in de zestigste minuut werd het 0-3. Tien minuten voor tijd werd het zelfs: 0-4. De ploeg van trainer Hans Dirksen heeft nu veertien punten uit zeventien wedstrijden. Volgende week speelt het eerste tegen Hoeve Vooruit. De hekkensluiter met negen punten uit zestien wedstrijden.

Bericht geplaatst op maandag 9 maart 2020 om 13:48u09-03-2020 @ 13:48u | Link