zo. 26 sep. 14:00u
Rietmolen 1
vv Diepenheim 1
Update bouwcommissie: Scorebord bijna af, voorste kleedkamers niet beschikbaar wegens sloop

Ondanks dat velen van jullie al een tijdje niet meer op het sportpark zijn geweest, is de accommodatie commissie druk bezig met allerhande zaken. Zo zal er straks een nieuw scorebord te bewonderen zijn op het Piepwillem. De kabels, de elektra en de ankerplaat zijn geïnstalleerd (foto). De oplevering moet eind juni gereed zijn, waarbij de dank uitgaat richting HP Metaal. Verder heeft de club met aannemer G.H. Roetgerink overeenstemming bereikt voor de verbouwing van de kleedkamers, waar HTH de installatie-werkzaamheden voor haar rekening zal nemen. Hierbij is de sponsorcommissie ook nauw betrokken geweest, beide bedrijven zijn namelijk net als veel andere bedrijven een trouwe sponsor van de Tricolores Support Groep. Er zal ook een beroep worden gedaan op de voetballers zelf voor eigen werkzaamheden. Hiertoe zal de bouwcommissie een verzoek uitdoen naar verschillende teams. De sloopwerkzaamheden beginnen namelijk morgen al. Om die reden zijn kleedkamer 1 tot en met 4 niet beschikbaar.

De bouwcommissie en dit digitale thuis van vv Twenthe zal jullie in de komende weken vaker op de hoogte houden van de ontwikkelingen op het sportpark.

David Zunnebeldvv Twenthe 7
Joost Buschvv Twenthe 7