Wedstrijden
zo. 26 sep. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
1
Rietmolen 1
Rietmolen 1
0
zo. 3 okt. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
vv Diepenheim 1
vv Diepenheim 1
..
Meer wedstrijden
Nieuwe site

Het is overbodig om te melden dat wij, als club, een nieuwe website hebben. Bij het openen van de site kan dat de lezer niet ontgaan zijn. De afgelopen maanden hebben Bernd en Nils Waanders hun kunnen getoond en een geheel nieuwe site gebouwd. Naast zijn kennis heeft Nils ook vele dagen alle faciliteiten van zijn bedrijf “Waanzinnig grafisch en digitaal ontwerp” beschikbaar gesteld om tot het uiteindelijke resultaat te komen. De inspanningen hebben geleid tot een fantastische site voor zowel de bezoeker als voor de mensen die voor de inhoud zorgen.

We zullen komend seizoen, samen met de leiders, zorgen dat we de uitslagen van zowel jeugd- als seniorenteams, zo snel mogelijk op de site hebben staan. Vanaf nu zullen we van elke wedstrijd ook de doelpuntenmakers noteren bij de uitslagen en daarna wordt automatisch het patsboemklassement opgemaakt van de doelpunten die zijn gescoord tijdens competitiewedstrijden. Naast het traditionele patsboemklassement voor de senioren zal er nu ook een patsboemklassement voor de junioren worden opgemaakt. Wanneer je jezelf in de patsboemlijst hebt geschoten kun je, door op je naam te klikken, ook zien in welke wedstrijden je allemaal doel hebt getroffen. De evenementen die op het programma staan binnen de club zullen worden aangemaakt op onze facebookpagina en daarvan is een verwijzing te vinden op onze site. 

Ondanks dat de gebruiksvriendelijkheid van de oude site zwaar te wensen over liet hebben we de site toch altijd actueel kunnen houden. Dat is mede te danken aan de vele berichten die we gemaild kregen van onze leden. Dat juichen wij van harte toe en we hopen dat dat ook komende seizoenen zo zal blijven gaan. 

Patsboem Klassement
5
1
David Zunnebeldvv Twenthe 7
4
2
Boulos Kourievv Twenthe Za1
3
3
Joost Buschvv Twenthe 7
3
4
Laurens Freriksenvv Twenthe 6
3
5
Emmely Freriksenvv Twenthe Vr2
Bekijk het hele klassement
Stand

Zondag vierde klasse B oost

1
Buurse
0
0
2
SV Delden
0
0
3
VV Diepenheim
0
0
4
FC Eibergen
0
0
5
SV Hector
0
0
6
Hoeve Vooruit
0
0
7
Markelo
0
0
8
Neede
0
0
9
Sportclub Rekken
0
0
10
VV Reünie
0
0
11
VV Rietmolen
0
0
12
Rood Zwart
0
0
13
vv Twenthe
0
0
14
VIOS B
0
0