vv Twenthe 4 wint topper tegen Witkampers 7

vv Twenthe 4 heeft gisteren uitstekende zaken gedaan in de 7e klasse door te winnen van de koploper. In Laren werd het 0-2 voor de mannen van Fons Gelen. De wedstrijd ging gelijk op in de eerste helft, beide teams waren dichtbij een goal maar de paal bleek  tweemaal een sta in de weg. Na een goed half uur spelen wist Twenthe 4 dan toch te scoren, een mooie actie aan de linkerkant van Laurens Freriksen werd mooi afgemaakt door Wilco ten Have. Vervolgens kreeg Witkampers een goede mogelijkheid om weer op gelijke hoogte te komen, een handsbal van Coen resulteerde in een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Gelukkig wist keeper Martijn van Wissing de bal met een goede redding uit de goal te houden.

De tweede helft werden er 3 wissels doorgevoerd en kreeg Witkampers alleen direct na rust nog een grote kans, maar wisten ze wederom Martijn niet te passeren. In het vervolg van de wedstrijd waren er nog een paar kleine mogelijkheden voor Twenthe maar de bal wou er niet in waardoor het spannend bleef in Laren. Tot vlak voor tijd een vrije trap van Michel Vehof fraai werd binnengekopt door wederom Wilco, die daarmee zijn 2e van de ochtend wist te scoren. In het restant van de wedstrijd probeerde Witkampers het nog wel maar ze werden niet meer gevaarlijk.

Door de overwinning op Witkampers 7 staat Twenthe 4 nu bovenaan met 22 punten uit 8 wedstrijden, Witkampers 7 volgt met 21 punten uit 9 wedstrijden. Volgende week wacht in Markelo de wedstrijd tegen nummer 3 sc Markelo 8.

Bericht geplaatst op maandag 16 november 2015 om 13:58u16-11-2015 @ 13:58u | Link