Lid worden ?

Lid worden

Laatste Uitslag

1 Jun 2014
Twenthe 2 - Bentelo 2 3 - 2

Sponsors

logologologologologologo

Wedstrijden

Geen resultaten gevonden

Standen

Geen standen gevonden

Kalender

Juli - 2014
M D W D V Z Z
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

nieuws

Competitie-indelingen voor de jeugdelftallen

Ook voor onze jeugdvoetballers is het inmiddels duidelijk met wie ze de strijd moeten aangaan, komend seizoen. De voorlopige competitie-indelingen zijn hieronder te aanschouwen.

lees meer...

icon Bericht geplaatst op: 21 Jul 2014

Competitie-indeling lagere senioren

 

Door een vergissing waren de indelingen van de lagere seniorenelftallen al enige tijd zichtbaar op de site van de knvb maar vandaag zijn de voorlopige competitie-indelingen voor de lagere seniorenteams officieel gepresenteerd.

lees meer...

icon Bericht geplaatst op: 18 Jul 2014

Speelschema Twenthe 1

Nadat vorige week de indeling voor ons eerste elftal bekend is geworden is het nu ook bekend hoe het speelschema voor ons vlaggenschip er uit gaat zien. Twenthe 1 begint op 7 september aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Avanti W. De tweede wedstrijd wordt gespeeld bij Het Centrum. De eerste stadsderby staat voor Twenthe 1 op 28 september al op het programma, dan mogen de mannen van Michiel Mensink op bezoek bij Hector.

lees meer...

icon Bericht geplaatst op: 14 Jul 2014

Bekerindeling voor senioren categorie-A bekend

De bekerindelingen voor de categorie-A elftallen betreffende de senioren zijn bekend. Ons eerste elftal moet het in de poule opnemen tegen SC Rijssen 1, vv Holten 1 en Excelsior 1. Ons nieuwe tweede selectie-elftal moet de strijd aan met ATC 2, Neede 2 en Bon Boys 3. Het lot heeft het zaterdagteam gekoppeld aan Eibergen 2, AZSV 5 en Sparta 3.

 

lees meer...

icon Bericht geplaatst op: 10 Jul 2014

Indeling zaalcompetities ook bekend

 

Nadat gisteren de competitie-indeling voor ons eerste elftal bekend werd zijn vandaag de indelingen voor de zaalteams ook geopenbaard. Vanaf aankomend seizoen zal onze club vertegenwoordigd worden door twee zaalvoetbalteams.  Het eerste team komt uit in de tweede klasse en zit, opvallend genoeg, bij drie teams van Almelo FC en bij drie teams van FV. United in de competitie. Het nieuwe tweede zaalvoetbalteam komt uit in de derde klasse.

lees meer...

icon Bericht geplaatst op: 2 Jul 2014

Klasse-indeling voor Twenthe 1 bekend

 

De klasse-indeling voor ons eerste elftal is vandaag bekend gemaakt door de KNVB. Twenthe 1 zal ook aankomend seizoen uitkomen in de vierde klasse B maar daarin zal het veel nieuwe tegenstanders treffen. Net als afgelopen seizoen zullen we de strijd wel weer aan mogen gaan met Hector en GFC. Eén van de nieuwkomers waar ons vlaggenschip tegen zal moeten spelen is Rood Zwart uit Delden, de andere nieuwkomers zijn: Avanti, Barbaros, ’t Centrum, Emos, Enschedese Boys, TVV en Vosta.

lees meer...

icon Bericht geplaatst op: 1 Jul 2014

Lekker voetballen, kan dat zo maar?

vrijwilliger_400

Herkent u deze situatie. U bent op zaterdag met uw zoon of dochter naar het voetbalveld geweest. Leuk de wedstrijd bekeken. Luidkeels de kinderen aangemoedigd. Na de wedstrijd met de andere ouders een kopje koffie gedronken in de kantine, misschien nog een kopje omdat het gezellig was. De kinderen wat ranja en misschien iets te snoepen.  Kortom u heeft een hele leuke ochtend gehad.

Heeft u zich daarna wel eens afgevraagd  hoe dat dat toch allemaal kan. Hoe het toch mogelijk is dat er een voetbalvereniging is, dat er wedstrijden gespeeld kunnen worden,  dat er een team, een tegenstander, een competitie, een scheidsrechter, een leider, een trainer, een kopje koffie, een voetbalveld, een bal, voetbalkleding, kleedkamer enz, enz, enz  is. Misschien heeft u zich dat wel eens afgevraagd, maar misschien ook wel niet.  Het antwoord is heel eenvoudig. Dat alles is mogelijk omdat een aantal mensen bereid is om een deel van hun vrije tijd beschikbaar te stellen voor onze vereniging. Zonder de inzet van deze mensen is een vereniging als de onze niet mogelijk.  

lees meer...

icon Bericht geplaatst op: 24 Jun 2014