Twenthe JO15-1 met uitstekend spel langs Bentelo

Afgelopen zaterdag moest Twenthe JO15-1 aantreden tegen Bentelo JO15-1. Zonder de langdurig aan zijn knie geblesseerde Senne en de zieke Stein, maar met versterking van Laszlo werd om 11:15 uur afgetrapt op `t Piepwillem.

In de beker had Twenthe eerder gelijkgespeeld tegen de opponent uit Bentelo, dus wist het team wat er van de tegenstander kon worden verwacht. Een goed druk zettend Twenthe maakte het haar tegenstander lastig, en kwam daarbij na 20 minuten verdiend op voorsprong. Een afstandschot van captain Nick vloog mooi binnen. Een minuut of zeven later was de stand echter alweer gelijk. Nadat er niet goed werd ingegrepen kon de volledig vrijstaande spits van Bentelo eenvoudig binnentikken.

Vlak voor rust scoorde Twenthe op een heel fijn moment de 2-1. Een afgeslagen bal kwam voor de voeten van Laszlo, die niet twijfelde en uitstekend binnentikte.
In de rust werd de jongens een compliment gemaakt voor de uitstekende beleving en het goed uitvoeren van de taken.

De tweede helft had Twenthe het organisatorisch goed staan, maar desondanks wel enige moeite met de verzorgd voetballende tegenstander. Er werden echter niet veel grote kansen weggegeven, en enkele minuten voor tijd werd het duel beslist. Na een goede aanval wist Thijmen de bal één op één met de keeper koelbloedig af te maken. Het slotakkoord was voor Nick, die met zijn tweede van de dag de eindstand op 4-1 bepaalde.

Een uitstekende pot van Twenthe JO15-1, dat trots mag zijn op de strijd en vechtlust die het aan de dag heeft gelegd. Een verdiende driepunter!

Bericht geplaatst op zondag 10 november 2019 om 21:22u10-11-2019 @ 21:22u | Link