zo. 9 dec. 14:00u
DSVD 1
di. 18 dec. 20:00u
SDC 1
Jeugd Activiteiten Commissie Jeugd Activiteiten Commissie Onze huisregels Onze huisregels
FRANS HUISSTEDE WEDEROM DE BAKWORSTKAMPIOEN VAN TWENTHE

Goor – De Goorse voetbalvereniging Twenthe bedankt alle bakworstverkopers die dit jaar weer hun best hebben gedaan om de Twentse lekkernij aan familie, vrienden en kennissen te verkopen. Vanaf oktober zijn de leden namens Twenthe weer op pad gegaan tijdens de jaarlijkse bakworstactie. De balans is inmiddels opgemaakt en ook dit jaar weer een prachtig resultaat en een mooie bijdrage voor de jeugdactiviteiten.

De onklopbare bakworstkampioen van Twenthe is Frans Huisstede. Dit jaar al weer voor de zevende achtereenvolgende keer een onklopbaar fenomeen. Ook in 2018 wist Frans weer meer dan 500 worsten aan de man te brengen, niet alleen in Goor maar ook in de omliggende plaatsen van de Hof van Twente. Vanaf eind oktober was Frans al in actie en overal in Goor en omstreken te vinden om de heerlijke worsten aan te bieden. Hij bezocht verschillende bouwplaatsen, winkelcentra en horecagelegenheden om de winterse lekkernij te slijten. Geheel terecht werden de superbakworstverkopers door Stephan de Lat van het bakworstcomité in het zonnetje gezet.

Van de vele jeugdleden die die de worsten verkochten aan opa’s, oma’s, kennissen enburen was Luuk Rasink het meest succesvol, hij verkocht er dit jaar 68, een paar meer dan Kasper Bekhuis van B3 en Gijs Busschers uit A2. Deze jeugdspelers zijn actief in A2 en B3. De beste teamprestatie werd dan ook door deze twee elftallen geleverd. Hiervoor worden zij door de vereniging beloond met de teamprijs. De opbrengst van de bakworstenverkoop komt bijna volledig ten goede aan de jeugdafdeling van de club die hiermee activiteiten, nieuwe materialen en cursussen kan financieren. Dit is altijd weer een mooie aanvulling op het budget. De voetbalvereniging Twenthe bedankt allen die de actie ook dit jaar weer tot een groot succes hebben gemaakt. Niet allen Frans Huisstede en de andere superverkopers maar ook Wiggers Vleeswaren uit Hengelo voor de ondersteuning van de actie.

Zaterdag 19 januari darttoernooi!

Happy Hour no 75 van de Club van 100

Beste Club van 100 leden !

Het jaar spoedt zich ten einde en of  u al niet genoeg te doen heeft nodigen wij u gaarne uit voor ons laatste Happy Hour van 2018 !

Voorcafe De Bebsel op zaterdag 22 december om 16:15 uur .

Graag opgeven bij Alwie Hoek in verband met de catering: tel ;0628546110 of alwiehoek@gmail.com.

Tot kiek !

Alwie, Jos, Tonnie en Marijn.

Onfortuinlijk Twenthe verliest in en tegen Reutum

Foto: GoorsnieuwsHet vlaggenschip van Twenthe blijft onderaan de ranglijst bungelen. Op bezoek bij Reutum had de ploeg van trainer Hans Dirksen goede zaken kunnen doen, maar werd er met 4-2 verloren. In Reutum tekende Jeffrey Asbroek voor de 1-1, nadat Twenthe op achterstand was gekomen. Zowel in verdedigend als aanvallend opzicht ging er veel mis bij de Tricolores, waarna Reutum de 2-1 op het scorebord zette. Dit was tevens de ruststand. Ondanks dat Twenthe na de thee via Guus Lummen op 2-2 kwam en het zich in de wedstrijd knokte, maakte Reutum de 3-2. Reutum was het meest gelukkig en gooide de wedstrijd uiteindelijk in het slot: 4-2. Volgende week staat er wederom een belangrijk duel op het programma voor Twenthe. Dan reist het af naar Losser, dat na tien duels eveneens op negen punten staat. (Foto: Goorsnieuws)

Trainingspakken voor VV Twenthe O19-1 dankzij G.H. Roetgerink

VV Twenthe O19-1 loopt er dit seizoen weer strak bij. Dankzij G.H. Roetgerink heeft ons oudste jeugdelftal de beschikking over prachtige trainingspakken!

Na het altijd belangrijke fotomoment speelde de ploeg van trainer Ronny van Laar de eveneens belangrijke wedstrijd tegen vv Ruurlo. Na een 0-0 ruststand wist Wessel Vrielink, na een mooi uitgespeelde aanval, de 1-0 binnen te tikken. Die goal bleek genoeg te zijn voor een dikverdiende overwinning, wat vooral een sterke teamprestatie was!

Via deze weg willen wij G.H. Roetgerink bedanken voor de prachtige trainingspakken!

Vrijdag 30 november Sinterklaasfeest!

Vanavond Bokbieravond!

16.5