VIOS Beltrum 1
vv Buurse 1
Jeugd Activiteiten Commissie Jeugd Activiteiten Commissie Onze huisregels Onze huisregels
TOTO | Top vier nu samen aan kop

Afgelopen zondag opnieuw een nederlaag voor ons eerste elftal. In de Twenthe TOTO staat alles voorlopig nog dicht op elkaar. Belangrijkste verandering bovenin is dat de gedeelde nummers 3 Pip de Ruiter en Gerald Leusink nu medekoploper zijn geworden.

Onderin zien we een aantal mensen met slechts 10 punten. Onder andere clubman Martijn van Coeverden kan nog niet echt spreken van een vliegende start. De blessure van zijn topscorer Luuk Freriksen helpt daarbij ook zeker niet mee. De nieuwe tussenstand is HIER te vinden.

VV Twenthe lijdt in eigen huis onnodige nederlaag tegen Reunie

Het eerste elftal heeft zondagmiddag een nederlaag geleden tegen Reunie. Op ’t Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten uit Borculo. Het goede spel van Twenthe biedt veel perspectief, maar het verloor nogal onnodig doordat het zichzelf te weinig beloonde. Na een halfuur spelen in de eerste helft scoorde Reunie uit een rebound de 0-1. Het vlagsignaal van grensrechter Mark Huistede werd door leidsman Drenth door een nog onbekende reden genegeerd. 0-1 was tevens de ruststand. In de tweede helft maakte Reunie in de 60e minuut vrij simpel de 0-2, doordat een speler van de Borculose club zo`n 40 meter op avontuur mocht en kon scoren. Twenthe toonde daarna veel vechtlust, waarna het in de 75e minuut wél wist te scoren (1-2). Wouter Leusink scoorde na goed voorgeven van Koen Morsink. Helaas wist Twenthe niet meer te scoren dan dat, want de eindstand bleef 1-2. Aderlating in de wedstrijd was het uitvallen van sterkhouder Stef Eland, die met een teenblessure naar de kant moest en enkele wedstrijden zal moeten toekijken. Volgende week speelt Twenthe uit bij VIOS Beltrum. Aanvang wederom 14.00 uur.
           Foto: VV Reunie Facebook

TOTO | Twee koplopers na speelronde vier

Ondanks een gelijkopgaande wedstrijd was het toch ons eerste elftal dat aan het kortste eind trok in het duel met Reünie. De Borculoërs grepen dankzij een 1-2 overwinning de drie punten.

In de Twenthe TOTO nu twee koplopers, namelijk Gerdien Kingma en Bernard Kemper. Op vijf punten achterstand volgen Pip de Ruiter en Gerald Leusink. Zij voorspelden beiden de 1-2 uitslag juist. Gerald had medekoploper kunnen zijn. Hij had echter meer vertrouwen in Jeffrey Asbroek dan in zijn eigen zoon voor de topscorerstitel. Dat breekt hem (vooralsnog) op. De nieuwe tussenstand is HIER te vinden.

TOTO | Voorspellingen van deze week

De voorspellingen van deze week zijn te vinden via de volgende link: Voorspellingen

JO-12 1 ongeslagen kampioen

Na een klinkend seizoen heeft JO12-1 met een ongeslagen status beslag gelegd op het kampioenschap. De ploeg van trainers Dani Hilhorst, Joep Vrielink en Wouter Bekhuis kon dat dit weekend op schitterende wijze vieren in het heerlijke zonnetje en op de platte kar. Naast een oorkonde werden de spelers ook culinair verwend door de club.

Cursus voor jeugdtrainers weer begonnen

Naast de voetbalcompetities zijn ook de cursussen weer begonnen voor de jeugdtrainers van onze voetbalvereniging. Afgelopen vrijdag werden zij onderworpen aan een cursus op Sportpark Piepwillem.

Technische commissie: uitwisseling van trainers in december

De Technische Commissie van onze voetbalvereniging heeft ook weer een bijeenkomst gehad in oktober en komt als te doen gebruikelijk met een update:

Van de TC-tafel:

- We constateren gelukkig dat we allemaal weer met voetbal bezig kunnen zijn, zowel op het veld als daarbuiten. Alle teams kunnen weer aan de bak om de punten te proberen binnen te halen. Veel succes en plezier gewenst!

De komende weken zullen o.a. in het teken staan van gesprekken voeren met spelers, begeleiding en trainers van onze selectieteams. Doel is om te inventariseren of we onze selectietrainers ook voor het komende seizoen kunnen behouden. We houden u hiervan op de hoogte.

- Op 3 november wordt er door de Technische Commissie een trainersoverleg georganiseerd. Selectietrainers vanaf de JO13 en deelnemers aan de JVTC-cursus hebben hiervoor een uitnodiging gehad. De avond wordt verzorgd door onze trainer van het eerste Mark Bolink en onderwerp is `Het ontwikkelen van de speelwijze`. We hopen op een goede en inspirerende avond!

- Eind december gaan we `De week van de trainer` organiseren. In die week vindt er een uitwisseling van trainers plaats waardoor er -naast de eigen trainer- een gasttrainer van een ander team is. Op die manier proberen we het contact binnen de club en tussen de trainers nog beter te maken en kan er uiteraard van elkaar worden geleerd. Hierover ontvangen alle trainers en teams nog bericht op een later tijdstip.

Al met al genoeg activiteiten bij onze club op technisch gebied de komende periode.

Met vriendelijke groeten,

De Technische Commissie