di. 19 aug. 19:00u
Excelsior'31 2
Historie Historie Word lid van onze club Word lid van onze club
Twenthe 1 goed van start in de beker

Na de doelpuntendroogte tijdens de voorbereidingswedstrijden wisten de spelers van ons eerste het net tijdens de eerste officiële wedstrijd wel te vinden. In Rijssen won de ploeg van Michiel Mensink met 2-5 van Sportclub Rijssen. Koen Morsink liet drie treffers, waarvan twee vanaf de stip, aantekenen tegen de zaterdag vierdeklasser. De andere doelpunten werden gemaakt door Jasper Groothuis en Mark Nijland. De andere wedstrijd in de poule van ons eerste eindigde in een 0-1 overwinning voor het tweede team van Excelsior dat op bezoek ging bij vv Holten 1.

Donderdagavond uitleg omtrent invullen DWF

Alle elftallen vanaf de D-jeugd moeten dit seizoen gaan werken met het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF). Voor de trainers en leiders is er donderdagavond vanaf 20.30 uur uitleg omtrent het invullen van dit formulier. Dus iedereen die zich wil laten informeren betreffende het werken met het DWF is donderdagavond van harte welkom in de bestuurskamer van onze club.

Twenthe 2 verliest bekerwedstrijd nipt

Dit seizoen heeft de club, voor het eerst sinds enkele jaren, weer de beschikking over een tweede selectie-elftal. Afgelopen zondag speelde dit team de eerste bekerwedstrijd tegen het tweede team van Neede. Twenthe 2 speelde een zeer acceptabele wedstrijd maar moest uiteindelijk de zege (2-3) aan Neede 2 laten dat een klasse hoger speelt. Voor Twenthe wist Remco Kingma het net twee maal te vinden. 24 augustus speelt het elftal van trainer Peter Horselenberg de tweede poulewedstrijd voor de beker. Tegenstander is dan Bon Boys 3.

Vanavond uitgifte teamkleding voor de jeugd

Maandag 18 augustus kan de teamkleding voor de jeugd worden afgehaald op het Twentheveld. Om 19.00 uur zal in kleedkamer 1 zal de teamkleding worden uitgegeven.

Doelpuntenschaarste bij het Hoftoernooi

Daags na de grote nederlaag bij sv Reünie kreeg ons eerste elftal al de kans om zich te revancheren tijdens het Hoftoernooi dat dit jij werd gehouden bij sv Delden. Twenthe 1 bleek vrijdagavond in Delden echter moeite te hebben met de afronding. In de poule, met sc Markelo en Wvv ’34 eindigde Twenthe als derde en in de twee resterende wedstrijden werd doelpuntloos gelijkgespeeld. Het Hoftoernooi werd gewonnen door GFC dat in de finale, na penalty’s, te sterk was voor Wvv’34.

Tijdens de eerste groepswedstrijd tegen WVV legde het elftal van Michiel Mensink zeer acceptabel spel op de mat en vergaten Jasper Groothuis en Tijmen van Wissing om dit in de score tot uitdrukking te brengen. De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Tijdens de tweede poulewedstrijd moest er tegen Markelo worden gespeeld. Dit duel werd beslist in het voordeel van Markelo dat optimaal profiteerde toen een corner slecht werd weggewerkt. Door dit verlies eindigde Twenthe 1 als laatste in de poule en moest het in de verliezersronde aantreden tegen Hector. In dit duel was Twenthe de bovenliggende partij maar geen van de enkele kanten die gecreëerd werden verzilveren. Ook dit duel eindigde doelpuntloos. In het laatste duel was sv Delden de tegenstander. In dit duel regende het kansen voor de tricolores maar het net werd tijdens het Hoftoernooi niet gevonden door ons eerste elftal waardoor ook dit duel doelpuntloos eindigde.
Tas met shirts van A2 gezocht

Bij het inventariseren van de wedstrijdkleding voor de jeugd blijkt de tas met shirts van Twenthe A2 spoorloos te zijn. Bij deze dus de vraag of iemand weet waar deze tas aan het einde van vorig seizoen is gebleven en, belangrijker nog, waar deze tas nu is. Informatie kan naar één van de leiders of naar webmaster@vvtwenthe.nl

Twenthe 1 zwaar onderuit bij Reünie

Hoofdtrainer Michiel Mensink had zich vast andere voorstellingen gemaakt bij het bezoek dat ons eerste elftal donderdagavond bracht aan zijn oude club Reünie. De derdeklasser uit Borculo was namelijk veel te sterk voor ons eerste elftal. Op sportpark “De Wildbaan” ging Twenthe 1 met liefst 9-1 onderuit. Voor Twenthe was het Jasper Groothuis die het net wist te vinden.

Barbaros
Centrum FC Het