Wedstrijden
zo. 26 sep. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
1
Rietmolen 1
Rietmolen 1
0
zo. 3 okt. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
vv Diepenheim 1
vv Diepenheim 1
..
Meer wedstrijden
Een nieuw seizoen staat voor de deur... (corona-update)

Voor veel sportvrienden is de zomervakantie nu echt aangebroken. Een vakantie in Hintergarten of Tuinzania of misschien toch ontspannen in een andere omgeving dan thuis in binnen- of buitenland. Hopelijk in ieder geval allemaal fit voor het komende seizoen. De selectie is al begonnen en de rest zal in de loop van augustus volgen, dus goed om even een update te geven.

Hoe gaan we in deze tijd om met corona?

Voor iedereen geldt, blijf alert! Ondanks de versoepelde maatregelen in Nederland en Europa zien we her en der lokale corona-`brandhaarden` oplaaien. We vragen iedereen, voor nu en voor als we starten met voetbal, met klem om voorzichtig te blijven en de geldende maatregelen te blijven volgen. Houd afstand - was je handen - vermijd drukte en grote groepen – is afstand houden niet mogelijk, draag een mondkapje - blijf thuis bij klachten en laat je testen.

Ons sportcomplex is bij de eerste training weer “gewoon” open, ook de sanitaire ruimtes, uiteraard met de geldende regels. We doen een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid hierin en zullen uiteraard duidelijk zichtbaar onze verantwoording nemen ten aanzien van de geldende regels.

En zoals altijd geen voetbal zonder vrijwilligers, dus we doen ook een beroep op jullie door even de actuele vacatures door te nemen, te delen met mogelijke geïnteresseerden, en uiteraard te reageren!

Met sportieve groet,

Het coronateam vv Twenthe

Patsboem Klassement
5
1
David Zunnebeldvv Twenthe 7
4
2
Boulos Kourievv Twenthe Za1
3
3
Joost Buschvv Twenthe 7
3
4
Laurens Freriksenvv Twenthe 6
3
5
Emmely Freriksenvv Twenthe Vr2
Bekijk het hele klassement
Stand

Zondag vierde klasse B oost

1
Buurse
0
0
2
SV Delden
0
0
3
VV Diepenheim
0
0
4
FC Eibergen
0
0
5
SV Hector
0
0
6
Hoeve Vooruit
0
0
7
Markelo
0
0
8
Neede
0
0
9
Sportclub Rekken
0
0
10
VV Reünie
0
0
11
VV Rietmolen
0
0
12
Rood Zwart
0
0
13
vv Twenthe
0
0
14
VIOS B
0
0