Wedstrijden
zo. 11 okt. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
4
Rood Zwart 1
Rood Zwart 1
0
zo. 18 apr. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
Markelo 1
Markelo 1
..
zo. 25 apr. 14:00u
Neede 1
Neede 1
..
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
Meer wedstrijden
Een woord van de voorzitter...

Afgelopen weken weer eens wat vaker op het Piepwillem rondgelopen en het doet je goed dat er door de jeugd getraind kan worden en dat er wat onderlinge partijtjes gehouden kunnen worden. Iedereen is daar aan toe! En iedereen is ook toe aan meer! Ook de jongere ouderen tot 27 jaar maar ook zeer zeker de groep daarboven, een groot gedeelte van het fundament van onze vereniging!

En daar wringt de schoen enorm! Vooral de regel dat je geen partijtje mag spelen als je ouder bent dan 26. Op persoonlijke titel kan ik alleen maar zeggen dat ik de onrechtvaardigheid van de leeftijdsgrens voel als was ik zelf weer 27. Dus ik begrijp de frustratie en heb deze de afgelopen weken samen met de rest van het bestuur ook zeker gehoord.

Overheid
Het is echter wel even wat het is, de regels die ons opgelegd worden door onze overheid. Het is ieders verantwoordelijkheid ook te handelen naar deze regels. Wat iemand buiten onze club doet met de regels is de verantwoordelijkheid van jullie zelf. Dat het beter zou moeten dan dat we met de BV Nederland kennelijk nakomen laten de toenemende besmettingscijfers helaas zien.

Persoonlijk beroep
Ik heb echter geen invloed op de BV Nederland, wel wat op ons sportpark PiepWillem toegestaan is. Onze mooie vereniging vv Twenthe is er een met normen en waarden die zich aan de regels wil houden zoals ze zijn. Ik zie het overgrote deel van de elftallen, begeleiders en trainers zich netjes houden aan de regels. En natuurlijk gaat het op detail wel eens mis en is de afstand net niet wat ie moet zijn, maar we weten allemaal zelf heel goed wat de regels zijn. Je mag elkaar hier op aanspreken op een nette manier. Ik wil het helemaal niet hebben over mogelijke boetes en sluiting van het complex. Ik doe een persoonlijk beroep op jullie allen je verantwoording te nemen en je allemaal aan de regels te houden.

Regels gelden voor alle seniorenteams. Neem je verantwoordelijkheid. Voor jezelf en voor de club. Zie het positief, kijk ook vooral wat wel kan en mag!

- TRAINERS EN BEGELEIDERS HOUDEN GOED AFSTAND TOT DE GROEPEN
- BEN JE 27 JAAR OF OUDER: TRAIN UITSLUITEND IN KWARTTETTEN, MET AFSTAND 1,5 METER - HOUD VOOR EN NA DE TRAINING ANDERHALVE METER AFSTAND VAN ELKAAR!

Ik dank jullie voor de medewerking!

Robin Kemper, voorzitter vv Twenthe

Patsboem Klassement
5
1
Boulos Kourievv Twenthe Za1
4.5
2
Jeffrey Asbroekvv Twenthe 1
4
3
Roy Bergsmavv Twenthe 5
4
4
Ramon Voortmanvv Twenthe 6
3
5
Tess Bijlvv Twenthe Vr1
Bekijk het hele klassement
12
1
Dani Hilhorstvv Twenthe JO19-1
5
2
Lars Haafkesvv Twenthe JO19-1
3
3
Wessel Vrielinkvv Twenthe JO19-1
Bekijk het hele klassement
Stand

Zondag vierde klasse B oost

1
SV Delden
4
10
2
VV Reünie
3
9
3
Markelo
4
9
4
Sportclub Rekken
4
9
5
VIOS B
4
8
6
vv Twenthe
3
6
7
VV Diepenheim
3
6
8
Buurse
4
5
9
VV Rietmolen
4
3
10
Hoeve Vooruit
3
2
11
FC Eibergen
3
1
12
SV Hector
4
1
13
Rood Zwart
4
1
14
Neede
3
0