Twenthe E1 blijft op kampioenskoers

Twenthe E1 wint vandaag met 10-1 van de Zweef E1. De eerste helft speelde Twenthe E1 in het niet eerder gespeelde 2-2-2-systeem. De bedoeling was om meer aanvallend te spelen, maar voorin werden de ruimtes te klein om lekker te kunnen voetballen. Er werden weinig kansen gecreëerd. Achterin werd de druk groter, maar de verdediging zat lekker in de wedstrijd en liep de eerste helft geen averij op. Twenthe E1 ging met een 3-0 voorsprong de rust in. De tweede helft werd in de vertrouwde opstelling gespeeld. De automatismen waren terug en de combinaties verliepen soepel. De Zweef voerde de strijd op en werd feller in de duels. Jikke Horselenberg (zie foto) was ook deze wedstrijd niet te stoppen en scoorde ondanks de grote weerstand er lustig op los. Aankomende zaterdag kan Twenthe E1 thuis kampioen worden als zij winnen of gelijk spelen. De jongens zijn klaar voor deze kampioenswedstrijd. De wedstrijd begint om 9:00 uur, komt dat zien, komt dat zien...

Bericht geplaatst op zaterdag 8 november 2014 om 23:10u08-11-2014 @ 23:10u | Link