zo. 26 sep. 14:00u
Rietmolen 1
vv Diepenheim 1
Zaterdagteam verslaat PH 2

Het zaterdagteam moest afgelopen weekend aantreden tegen het tweede elftal van PH. De geschiedenis heeft bewezen dat dit altijd lastige wedstrijden zijn voor het zaterdagteam. De angst bij hoofdtrainer Martijn werd in de aanloop alleen maar vergroot door het feest dat medeleider en hoofdscouting Tom Heijmer aan de vooravond van de wedstrijd gaf. Al snel bleek echter dat Prins Hendrik 2 niet op volle oorlogssterkte naar Goor was gekomen. Twenthe 9 creëerde een aantal goede mogelijkheden zonder overtuigend te spelen. Gezien de kansen duurde het nog vrij lang voordat Boulos het zaterdagteam naar een voorsprong schoot.

Voor rust wist Twenthe het net echter niet vaker te vinden zodat de hoofdtrainer ontevreden en gespannen zijn selectie toesprak in de kleedkamer. In de tweede helft verdubbelde Bryan Tieman de voorsprong op schitterende wijze en leek de wedstrijd beslist. Roy Bergsma werd ingebracht om de wedstrijd helemaal in het slot te gooien en Roy had daar slechts enkele minuten voor nodig. Het slotakkoord was voor Tom Berkers die in de rebound de 4-0 hard binnenschoot. Volgende week mag het zaterdagelftal aantreden in Hellendoorn waar de uitwedstrijd tegen Hellendoorn 3 op het programma staat.
David Zunnebeldvv Twenthe 7
Joost Buschvv Twenthe 7