Wedstrijden
zo. 19 sep. 14:00u
UD Weerselo 1
UD Weerselo 1
0
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
6
zo. 26 sep. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
Rietmolen 1
Rietmolen 1
..
zo. 3 okt. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
vv Diepenheim 1
vv Diepenheim 1
..
Meer wedstrijden
Twenthe 8 als eerste op de wagen…

Het afgelopen weekend stond voor Twenthe 8 in het teken van het jaarlijkse teamuitje. We waren deze editie te gast bij pastoor “Enste” in Warstein. Het groepshuis dat hij verhuurd ligt in een mooi wildpark in het Bilsteindal.

Vrijdagavond werd gezamenlijk het afgelopen voetbalseizoen geëvalueerd en diverse kaart-spelletjes gespeeld onder genot van een hapje en een drankje.

Laat op de zaterdagochtend kregen we een uitstekend Duits ontbijt voorgeschoteld. Daarna was er nog even tijd om het mooie wildpark te bezoeken. Een deel van de groep was daar nog getuige van het voeren van de daar aanwezige Lynxen.

Begin van de middag stond de pastoor klaar met zijn oude tractor met daarachter een gammel wagentje waarmee we naar de plaatselijke brouwerij werden gebracht. Bij “Warsteiner” hebben we een rondleiding gehad door de brouwerij. Het proeven van de bieren was voor de heren van Twenthe 8 echter het belangrijkste deel van het bezoek aan de grote Duitse brouwerij. Enkele begeleiders van het 8e wist er bij de “proeverij” zelfs een verlenging uit te slepen door op slinkse wijze, na het verstrijken van de tijd voor onze proeverij, bier te bestellen.

In de late avond en nacht werd de binnenstad van Lippstadt onveilig gemaakt. De eerste tent waar we verzeild raakten was niet bepaald een succes. We bleken zo’n beetje de enige gasten te zijn. Later werd een café opgezocht en hebben we toch nog een gezellige avond gehad.

Zondag aan het eind van de ochtend, na wederom een prima ontbijt, werden de tassen gepakt en vertrokken we richting Goor. Ongeveer halverwege werd gestopt bij “Sportparadies” in Gelsenkirchen voor een verfrissende duik in het zwembad aldaar. Terug in Goor werd het weekend gezamenlijk afgesloten met een biertje en een buffetje bij café Buddy’s.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekendje weg…..

Stand

Zondag vierde klasse B oost

1
Buurse
0
0
2
SV Delden
0
0
3
VV Diepenheim
0
0
4
FC Eibergen
0
0
5
SV Hector
0
0
6
Hoeve Vooruit
0
0
7
Markelo
0
0
8
Neede
0
0
9
Sportclub Rekken
0
0
10
VV Reünie
0
0
11
VV Rietmolen
0
0
12
Rood Zwart
0
0
13
vv Twenthe
0
0
14
VIOS B
0
0