Twenthe D1 onder druk

Twenthe D1 verloor vandaag de oefenwedstrijd met 0-2 van Ruurlo D1. Ruurlo was in het begin van de wedstrijd veel scherper dan Twenthe D1 en kwam al na vijf minuten op voorsprong. De 0-2 volgde niet veel later. Twenthe D1 herstelde zich in het tweede bedrijf van de eerste helft en wist Ruurlo te pareren. Twenthe en Ruurlo hielden elkaar in evenwicht.

De tweede helft kreeg de wedstrijd een Engels karakter. Het spel ging meer op en neer. Beide teams creëerden een aantal goede kansen, maar wisten deze kansen niet te verzilveren.

Twenthe D1 heeft vandaag onder veel weerstand gevoetbald en dat is een goede oefening voor de aankomende competitie in de 1e klasse.

Volg Twenthe D1 op Facebook en bekijk alle foto’s!

Bericht geplaatst op donderdag 20 augustus 2015 om 13:47u20-08-2015 @ 13:47u | Link