Twenthe D1 naar de 2e plaats!

Twenthe D1 won met 6-1 van Wilhelminaschool D1. Twenthe D1 moest vandaag winnen om in de top van de competitie te blijven en dat deden ze ook. Een ruime overwinning op Wilhelminaschool lag in de lijn der verwachtingen en die verwachtingen hebben ze waargemaakt.

De eerste helft speelde Twenthe D1 vooral op de helft van de tegenstander maar creëerde niet heel veel kansen. Twenthe hield het veld kort en smal, waardoor weinig ruimte voor het doel van Wilhelminaschool ontstond. Twenthe ging met een 2-0 voorsprong de rust in.

De tweede helft scoorde Twenthe snel twee doelpunten, 4-0, maar vervolgens verloor Twenthe de concentratie en kreeg Wilhelminaschool kansen. Uit een vrije trap wisten zij zelfs te scoren, 4-1. Wilhelminaschool veerde op en kreeg zowaar nog meer kansen, totdat Twenthe er genoeg van had. Twenthe D1 nam het initiatief over, creëerde weer kansen en scoorde nog twee doelpunten, 6-1.

Twenthe D1 stijgt met deze overwinning naar de 2e plaats in de competitie, omdat de medekoplopers punten laten liggen. Volgende week spelen de vier koplopers tegen elkaar. Twenthe D1 ruikt kansen om de koppositie in de 1e klasse over te nemen. Zij spelen thuis tegen MVV’29 D1 om 11:15 uur. Kom volgende week naar ‘t Piep Willem, pak een bak koffie en ga daar maar eens lekker voor zitten. Ik beloof je een prachtige pot voetbal.

Volg Twenthe D1 op Facebook en bekijk alle actiefoto’s van de wedstrijd:

Bericht geplaatst op zaterdag 7 november 2015 om 20:42u07-11-2015 @ 20:42u | Link