zo. 26 sep. 14:00u
Rietmolen 1
vv Diepenheim 1
Groot Sinterklaasfeest bij Twenthe

Zoals eerder al op de site te lezen was vond vrijdagavond het grote Sinterklaasfeest plaats bij onze vereniging. De spelertjes van de F-jeugd en Mini’s waren allemaal al om 18:15 uur aanwezig voor een voetbaltraining van een klein uur. De eerste vier Zwarte Pieten meldden zich ook rond dezelfde tijd om mee te trainen met de jeugdspelertjes! Het weer was uitstekend om deze avond lekker te trainen. Na een aantal fanatieke partijtjes voetbal en penalty’s schieten stapte de goedheiligman het veld op met nog eens vier Zwarte Pieten! Sinterklaas wist zelf ook nog een penalty te scoren bij één van zijn voetbal Pieten.

Nadat Sinterklaas en zijn acht Zwarte Pieten met alle teams op de foto was geweest werd het feest binnen voortgezet. Het was bomvol in de gezellige kantine! Ruim zestig jeugdspelertjes en veel ouders genoten van het Sinterklaasfeest. Sinterklaas had voor alle teams een mooi verhaaltje en ook het JAC werd door Sinterklaas gecomplimenteerd en beloond met een heerlijke Chocoladeletter. Er werd gezellig gezongen en feest gevierd. Maar aan alles komt een einde en dus ook aan dit Sinterklaasfeest!

Sinterklaas had voor alle jeugdspelertjes een prachtige voetbal met het logo van VV Twenthe erop mee genomen als cadeau!

Het JAC wil iedereen bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan deze zeer geslaagde avond!

Klik hier voor de foto´s of kijk op de facebookpagina van het JAC.

David Zunnebeldvv Twenthe 7
Joost Buschvv Twenthe 7