zo. 26 sep. 14:00u
Rietmolen 1
vv Diepenheim 1
Tom Berkers grote winnaar Gouden Schoen Gala Zaterdagteam

Na een vermoeiend elftaluitje in Breda, zowel voor de leden van het zaterdagteam als voor de overige hotelgasten, vond zondagavond het Gouden Schoen Gala plaats bij Café Johnys. Nadat een zeer deskundige jury de verrichtingen van de spelers het afgelopen seizoen nauwkeurig onder de loep had genomen was er geen twijfel bij het toekennen van de felbegeerde schoenen. Tom Berkers zag een uitstekend seizoen beloond met de hoofdprijs; De Gouden Schoen. De Zilveren Schoen ging naar Job Janssen die de afgelopen jaren al menig schoen heeft vergaard. Op het bronzen exemplaar werd door sommige spelers flink geaasd maar voor de kenners was het geen verrassing dat Ivo Roetgerink met dit kleinoot huiswaarts mocht.

De Zwarte Schoen, de schoen voor de speler die niet zijn allerbeste seizoen ooit heeft gespeeld, ging, na een last minute change, naar Niels Freriksen. De Showdrinkersbokaal, voor degene wiens prestaties tijdens de derde helft het meest tegenvielen, was een prooi voor John Westerik die de bokaal nederig ontving van Bernd.

Tom Berkers winnaar Gouden Schoen

Job Janssen winnaar Zilveren Schoen

Ivo Roetgerink winnaar Bronzen Schoen

John krijgt Showdrinker Bokaal uit handen van Bernd