Twenthe D1 verliest eerste (beker)wedstrijd van het seizoen

Twenthe D1 verloor woensdagavond van Reünie met 4-1. Gezien het spelbeeld van de eerste helft is de uitslag verrassend. Twenthe D1 had de eerste helft het betere van het spel en kwam met 1-0 op voorsprong door een mooi schot van afstand. Beide teams hadden last van de hitte en creëerden weinig kansen en de uitslag kon beide kanten op gaan.

Na de gelijkmaker kreeg Reünie terecht een penalty. De penalty leverde Reünie de voorsprong op. Ver in de tweede helft scoorde Reünie uit een vrije trap en uit een corner. Natuurlijk balen de jongens van het verlies. Aan Twenthe D1 wordt gebouwd. De bekerwedstrijden worden benut om spelers op verschillende posities te laten spelen en zaken uit te proberen. Het resultaat in de beker komt even op de tweede plaats.

Bericht geplaatst op zondag 28 augustus 2016 om 00:05u28-08-2016 @ 00:05u | Link