Wedstrijden
zo. 19 sep. 14:00u
UD Weerselo 1
UD Weerselo 1
0
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
6
zo. 26 sep. 14:00u
Rietmolen 1
Rietmolen 1
..
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
Meer wedstrijden
E-kamp nog altijd een groot succes

Al sinds mensenheugenis wordt bij VV Twenthe een E-kamp georganiseerd. Vele van onze leden, van de jongste tot de al wat oudere, bewaren warme herinneringen aan het kamp. De opzet van het kamp is in al die jaren nauwelijks veranderd. Hoog tijd dus om te meten wat de huidige deelnemers eigenlijk van het kamp vinden. In een kleine enquête is alle deelnemers van het laatste kamp naar hun mening gevraagd.

Van de 40 deelnemers hebben er 18 gereageerd. Een respons waar menig enquêteur jaloers op kan zijn. Blijkbaar is het E-kamp bij E-pupillen een belangrijk onderwerp. De gestelde vragen waren simpel, waardeer alle onderdelen van het kamp met een cijfer van 1 t/m 10. Daarnaast was er ruimte om een toelichting te geven op wat je maar kwijt wilde over het kamp.

De uitslag liegt er niet om. Het kamp scoort een hele mooie 8,4. Een resultaat waar de organisatie en de deelnemers trots op mogen zijn. De hoogste score (heel nipt) gaat natuurlijk naar het voetbaltoernooi. Op de voet gevolgd door het zwemmen. De laagste score is voor de spooktocht, maar ook die scoort nog altijd een dikke voldoende. De uitslag sterkt ons in de overtuiging dat het kamp nog altijd van deze tijd is en dat het in een duidelijke behoefte voorziet.

Is het dan alleen maar halleluja? Het antwoord daarop is helaas geen volmondig ja. De uitslag bij bijna alle onderdelen is unaniem zeer hoog . Er komt eigenlijk geen onvoldoende in voor . De spooktocht vormt hierop echter een uitzondering. De spooktocht scoort weliswaar een dikke voldoende, maar de uitslag per deelnemer varieert sterk. Een aantal deelnemers waardeert dit onderdeel met een tien, terwijl de laagste score een 1 is. Uiteindelijk hebben 5 deelnemers de spooktocht een onvoldoende gegeven.

Dit is op zich geen heel hoog percentage, maar naar onze mening toch genoeg om even serieus te kijken hoe we hier mee verder gaan. De laatste jaren wordt het E-kamp na afloop door de jeugdcommissie en de organisatie geëvalueerd. Ook dit jaar is dat al deels gebeurd, en dat zal in de aanloop naar het kamp van 2015 nog een keer opnieuw gebeuren. De uitslag geeft aan dat we heel tevreden mogen zijn, maar dat er altijd weer zaken zijn die nog beter kunnen.

Onderdeel

Cijfer

Teamvlag maken

7,7

Smokkeltocht

8,4

Voetbaltoernooi

9,2

"Ei ruil spel"

8,3

Buitenspelletjes met stormbaan

8,4

VoetbalQuiz

8,5

Spooktocht

6,8

Zwemmen

9,2

Aankomst en prijsuitreiking Twenthe

8,7

Totaal waardering E-kamp

8,4

Stand

Zondag vierde klasse B oost

1
Buurse
0
0
2
SV Delden
0
0
3
VV Diepenheim
0
0
4
FC Eibergen
0
0
5
SV Hector
0
0
6
Hoeve Vooruit
0
0
7
Markelo
0
0
8
Neede
0
0
9
Sportclub Rekken
0
0
10
VV Reünie
0
0
11
VV Rietmolen
0
0
12
Rood Zwart
0
0
13
vv Twenthe
0
0
14
VIOS B
0
0