Twenthe E1 verliest van hoofdklasser

Twenthe E1 verloor afgelopen dinsdag de bekerwedstrijd van hoofdklasser Achilles `12 E1 met 8-0. De eerste helft stond Twenthe E1 letterlijk stil en had Achilles `12 vleugels. Binnen één minuut stond Twenthe E1 met 2-0 achter. De jongens lieten hun mannetje lopen en Achilles `12 liep verder uit naar 5-0. De keeper van Twenthe E1 was ook niet zichzelf, maar wist nog wel een penalty te stoppen. Achilles `12 zette continue de verdediging van Twenthe vast. Twenthe kon daardoor niet van achteruit opbouwen.

De tweede helft kreeg de keeper van Twenthe E1 de opdracht om de lange bal te spelen naar het middenveld. Daardoor stonden meteen drie spelers van Achilles `12 voor de bal. Twenthe kon eruit komen en toch nog een vuist maken. De inzet was terug en de winnaar van het FC Eibergen Toernooi was weer zichtbaar. De kansen werden helaas niet benut, maar toch vertrok Twenthe met een goed gevoel naar huis.

Bericht geplaatst op woensdag 3 september 2014 om 18:19u03-09-2014 @ 18:19u | Link