vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Twenthe D1 is ON voetballend de baas

Twenthe D1 won vandaag  van Oranje Nassau D2 met 4-2! Ook Oranje Nassau speelt in de 2e klasse. De kracht van Twenthe D1 zit in het snelle combinatiespel. De meeste tegenstanders zetten er dan fysieke duels tegenover. Zo ook Oranje Nassau. Het was een harde wedstrijd, maar Twenthe D1 bleef voetballen en ging niet mee in de frustraties van de tegenstander. De verdediging van Twenthe D1 is sterk en ving Oranje Nassau vroeg op. Lars Timmer laat dat zien op de foto. De sprintende spits van Oranje Nassau wordt niet bereikt. In de omschakeling is Twenthe D1 dan snel weg. 

De middenvelders van Twenthe D1 staan positioneel steeds goed opgesteld. De aanvallers houden het veld breed en krijgen de bal van de middenvelders tijdig ingespeeld. Met één of twee keer raken spelen de aanvallers elkaar de bal toe en staan weer voor de keeper. Twenthe D1 leert snel en het gaat steeds beter.

De ploeg van Fred van Ginkel is gretig, maar ook nog kwetsbaar. Er zijn blessures. Lars Vehof heeft vandaag zijn pols gebroken. Koen Schutte heeft een knieblessure en is twee weken uitgeschakeld. Rob Maneschijn heeft ook problemen met de knie en kan waarschijnlijk twee maanden niet spelen! Ondanks de blessures maakt Twenthe D1 een goede start 

door. Zij hebben drie bekerwedstrijden gespeeld en drie gewonnen. Doelsaldo 22 voor 4 tegen!

Wil je mooie partij voetbal zien, kom dan maar eens kijken naar Twenthe D1 kijken!

Bericht geplaatst op zaterdag 6 september 2014 om 22:37u06-09-2014 @ 22:37u | Link