Twenthe D1 blijft 3e na een fysiek duel in Holten

Twenthe D1 speelde afgelopen zaterdag gelijk tegen Holten D1, het werd 2-2. Het was Holten die veel strijd en fysieke kracht in hun spel legde en Twenthe meteen hun wil oplegde. Toch was het Twenthe D1 die in de eerste helft de grootste kansen kreeg om op voorsprong te komen. Twenthe D1 schoot op de paal en schoot vlak over het doel, maar het was Holten die uit een moeilijke hoek scoorde. Twenthe D1 raakte verder achterop door het weggeven van een penalty. Het was een licht duwtje in de rug van een opspringende speler. De scheidsrechter kon daarvoor fluiten en deed dat ook.

In de tweede helft kreeg Twenthe D1 een opleving. Zij lieten zich niet meer aan de kant duwen, zij baanden zich een weg naar het doel van Holten en scoorden. Kort na de aftrap veroverde Twenthe D1 wederom de bal, baanden zich weer een weg naar voren en scoorden de 2-2. Daarop volgenden nog voldoende kansen om te winnen, maar Twenthe D1 had teveel tijd nodig voor het doel en de kansen werden niet benut.

Twenthe blijft op de 3e plaats in de 1e klasse en doen het heel goed. Volgende week een kraker tegen Markelo D1.

Bericht geplaatst op maandag 27 maart 2017 om 11:42u27-03-2017 @ 11:42u | Link