vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Ook het Zaterdagelftal verslaat Markelo met ruime cijfers..

In navolging van het 3e en het 5e, wist ook het zaterdagelftal met ruime cijfers te winnen van Markelo. Vanaf het begin had het zaterdagelftal het overwicht, maar wist het dat nauwelijks om te zetten in doelpunten. Tot de 30ste minuut  toen rechtsback Bernd Waanders een strakke voorzet van linksback Niels Freriksen op waarde wist te schatten, en de bal overtuigend in de netten schoot. 

Met een ruststand van 1-0 werden een paar wissels doorgevoerd, Bryan Tieman en Deniz Sogut moesten plaats maken voor Tijmen v. Wissing en Mark Wessels. Een gouden greep bleek achteraf. Het zaterdagelftal zette veel beter druk en daar wist Markelo zich niet onderuit te voetballen, goed 5 minuten na rust wist Boulos Kourie de 2-0 op het scorebord te zetten met een geweldig mooi doelpunt, uit de draai schoot hij hem vol in de kruising. 

De 3-0 kwam op naam van gast speler Mark Wessels die een corner van Roy knap binnen wist te werken. Mark wist afgelopen donderdag ook al het net te vinden tegen Markelo. De 4-0 en 5-0 kwamen op naam van John Westerik, gezegd moet worden dat de eerste goal een beauty was en de 2e een slap rolletje door het midden waar de keeper wonderbaarlijk genoeg geen antwoord op had. 

Daarna ging het hard, de 6-0 was een goed uitgespeelde counter van Roy Vrielink en Tijmen v Wissing, waarbij laatst genoemde het laatste tikje gaf. De 7-0 kwam op naam van Bryan Tieman die ondertussen weer in het veld was gekomen. De laatste goal kwam op naam van Roy Vrielink die daarmee ook eindelijk zijn verdiende (?) goal te pakken had. 

p.s. kan degene die het shirt met rugnummer 6 heeft gestolen, deze terug in de tas leggen (IVO!!!)

Bericht geplaatst op zondag 17 september 2017 om 01:00u17-09-2017 @ 01:00u | Link