Twenthe speelt gelijk in Warnsveld

Het eerste elftal van onze vereniging is de competitie begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen Warnsveldse Boys. In Warnsveld kon trainer Mensink niet beschikken over de geblesseerde Stef Eland en de, in China verblijvende, Simon Hevink. Ten opzichte van vorig seizoen waren er vooral op het middenveld andere gezichten te bewonderen. Ivo Roetgerink, die de overstap maakte vanuit het zaterdagelftal, Jelle Horselenberg, die overkwam uit de A-jeugd en Stephan Mellegers ondersteunden Mark Nijland op het middenveld.

De opening van de wedstrijd was voor de gastheren. In de eerste vijf minuten kreeg de ploeg uit Warnsveld twee goede kansen en mocht Twenthe blij zijn dat de brilstand op het scorebord bleef. Na een kwartier kwam ons eerste beter in de wedstrijd en in de 22ste minuut werd zelfs een voorsprong genomen. Een voorzet van Stephan werd goed gecontroleerd door Mark, deze bediende Jasper die bekeken het net wist te vinden. Daarna was het aan uitstekend keeperswerk van Bas Zweers te danken dat Twenthe 1 op voorsprong bleef. Vijf minuten voor rust werd de voorsprong zelfs verdubbeld toen Koen Morsink, geheel vrijstaand, bij de tweede paal een corner wist binnen te tikken.

Na de rust was de ploeg uit Warnsveld de betere. In de 55ste minuut resulteerde dat in de aansluitingstreffer. Deze treffer zorgde ervoor dat de jacht op de gelijkmaker nog intensiever werd. De gelijkmaker viel twintig minuten voor tijd toen een rebound, uit een vrije trap, binnen werd getikt. In het restant van de wedstrijd verscheen Twenthe nog een aantal keren gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. Tot twee keer toe zat de lat een nieuwe voorsprong in de weg. Aan de andere zijde van het veld ontstonden echter ook kansen op de overwinning.

Bericht geplaatst op zondag 24 september 2017 om 22:10u24-09-2017 @ 22:10u | Link