Twenthe C1 klimt richting top van de ranglijst

Dit weekend stond de Hof derby tegen Rood Zwart C1 op het programma. De in grote getale meegereisde supporters uit Goor zagen een povere eerste helft. Hoewel VV Twenthe de meeste kansen kreeg hadden ze veel pech in de afronding tegen dit zeer verdedigende elftal, en er wordt gerust met een 0-0 tussenstand.

De tweede helft begint meteen goed en we staan binnen 1 minuut op 1-0 voorsprong en dit was ook zeer verdiend. Benjamin kwam op rechts er goed door en wist de bal goed voor te leggen waar Tcharles het laatste zetje gaf.

Het restant van de tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste helft, met een sterker Twenthe en een tegenstander wat alleen maar probeerde te verdedigen en er geen wedstrijd van probeerde te maken. Maar het belangrijkste van vandaag is dat we de 3 punten mee hebben genomen naar Goor en dat de jongens nog steeds goed meedraaien in de eerste klasse. Met nog 1 punt achterstand op de koploper Ruurlo, staat volgende week de topper tegen nummer 2 Vorden op het programma.

Eindstand: Rood Zwart C1 - VV Twenthe C1: 0-1

Bericht geplaatst op maandag 30 oktober 2017 om 17:20u30-10-2017 @ 17:20u | Link