zo. 26 sep. 14:00u
Rietmolen 1
vv Diepenheim 1
Twenthe beschikt over echte smokkelaars!

Afgelopen zaterdag stond de smokkeltocht op het programma. Dit jaar een andere route in een mooie omgeving en genoeg plekken om weg te duiken voor de Douanier of Politie.

Onderweg waren er ook dealers aanwezig waarbij de smokkelaars juist konden ruilen voor smokkelwaar met een grotere waarde. Een aantal smokkelaars liepen in de val door een Douanier of Politie aan te spreken om te ruilen.Bosjes, weilanden, zandpaden en asfalt werden aangedaan om iedereen te ontwijken.

Onderweg kon er een heerlijk broodje knakworst genuttigd worden om de laatste hordes op weg naar de kantine te kunnen nemen met nieuwe energie. Bij terugkomst in de kantine stonden er bitterballen en frikandellen op de smokkelaars te wachten en kon de vragenlijst ingevuld worden om extra punten te halen.

De winst ging uiteindelijk naar Twenthe C1 met een minimaal verschil van 2 punten.

De jeugd activiteiten commissie wil via deze weg alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor het mee lopen met de smokkelaars en het spelen van de Douane en Politie.

Tot ziens bij de volgende activiteit!

David Zunnebeldvv Twenthe 7
Joost Buschvv Twenthe 7