vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Veenstra prolongeert titel en is opnieuw beste darter vv Twenthe

Afgelopen weekend stond het jaarlijkse vv Twenthe-darttoernooi weer op het programma. Vrijdagavond was het de beurt aan de senioren. Net als een jaar geleden ging Robin Veenstra er met de prestigieuze bokaal vandoor. In een zinderende finale tegen Frank Meijer trok Robin aan het langste eind: 4-3. De eindstrijd in de verliezersronde ging tussen Joey Groothuis en Jorrit Knol. Hierin was Joey oppermachtig en liet hij Jorrit alle hoeken van het bord zien.

Een dag later mocht de jeugd laten zien wat zij in hun mars hadden. Bij de E- en D-jeugd werd de eerste prijs een prooi voor Teun ten Broeke. Hij versloeg Kjeld Freriksen. Thijmen Jeurlink mag zich op zijn beurt een jaar lang de beste darter bij de C- en B-jeugd noemen. Hij zegevierde over Mart Cent.

In 2019 zal het toonaangevende toernooi tevens een kleine gedaantewijziging ondergaan. Na respectievelijk 21 en 9 jaar trouwe dienst, stoppen Willy Vrielink en Sander Haverkate met de organisatie. Deze ligt volgend jaar in handen van Luuk Bromander, Frank Meijer, Robin Veenstra en Michel Vrielink.

Bericht geplaatst op maandag 22 januari 2018 om 18:57u22-01-2018 @ 18:57u | Link