Twenthe naar HALVE FINALE Tukker Cup

Twenthe had vanavond thuis het geluk aan zijn zijde, het won met 3-1 het thuisduel tegen de De Esch. Te winnen was een ticket voor de halve finale van de Tukker Cup. Met name in de beginfase van de eerste helft had Twenthe niets in te brengen tegen de tweede klasser uit Oldenzaal, maar het kwam wel uit het niets in de 19e minuut op voorsprong. Doelpuntenmaker was Wouter Leusink. Daarna gaven de gasten het initiatief enigszins uit handen, maar waren zeker niet de mindere. Ze waren echter niet doeltreffend. Dat was Twenthe na de rust wel, in de 15e minuut scoorde Mark Nijland de 2-0, vier minuten later tikte Jeffrey Asbroek de 3-0 binnen. De Esch gaf niet op en maakte een kwartier voor de tijd de 1-3, maar meer zat er niet in. Met deze geflatteerde winst plaatst Twenthe zich voor de halve finale, waarin het uitkomt tegen de winnaar van HSC 21 – Excelsior 31 O21. Dat duel wordt 3 april gespeeld, waarna de halve finales op 24 april en 1 mei worden gespeeld.

Bericht geplaatst op woensdag 7 maart 2018 om 08:40u07-03-2018 @ 08:40u | Link