Twenthe wint glansrijk van Losser

(foto: archief)

Het eerste elftal heeft een uitstekende overwinning geboekt op directe concurrent Losser. Na een rust kwam Twenthe op gang en scoorde liefst vier keer in het tweede bedrijf. De doelpunten kwamen op naam van zes verschillende spelers.

De thuisploeg kwam al snel op voorsprong tegen Twenthe. Na een half uur spelen trof Mark Nijland het net en met slag op rust zette Koen Morsink de stand om in het voordeel van Twenthe.

Twenthe ging na de thee door met waar het mee bezig was. Jeffrey Asbroek maakte de 1-3 en A-Junior Stijn Jeurlink de 1-4. Losser deed nog wat terug door de 2-4 te maken, maar kon Twenthe niet onthouden van haar scoringsdrift. In de slotfase gooide publiekslieveling Wouter Leusink het duel definitief op slot, waarna Simon Hevink de eindstand bepaalde op 2-6.

Zondag 16 december speelt de ploeg van Hans Dirsken thuis tegen DSVD, die met een wedstrijd minder een plek onder Twenthe staat. Aanvang 14:00 uur.

Bericht geplaatst op maandag 10 december 2018 om 16:54u10-12-2018 @ 16:54u | Link