Twenthe 4 ontspringt de dans

Twenthe 4 heeft op het eigen Piepwillem een 3-2 overwinning geboekt op hekkensluiter Klein Dochteren. Luuk Bromander nam het voortouw voor de warming up en verwarmde zijn ploeggenoten in de kantine al met enkele opmerkelijke anekdotes. Echter was het de ploeg uit het Gelderse gehucht dat verrassend op een 0-1 voorsprong kwam. Twenthe deed in het tweede bedrijf pas wat terug via Nick Slaghuis, maar keek een luttele minuut later al weer tegen een achterstand aan.

Hoogmoed komt immers voor de val en de onderschatting van de opponent werd niet onder stoelen of banken geschoven.

De jacht op de gelijkmaker werd geopend en wederom Nick Slaghuis trof knap het net. Met nog vijf minuten op de klok bleef een voorzet van de ingevallen Damy Klaassen hangen en werd Ian de Monnik gevloerd. Remi Staijen schoot de penalty onberispelijk tegen de touwen.

Bericht geplaatst op maandag 4 november 2019 om 08:09u04-11-2019 @ 08:09u | Link