vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Save the date voor alle mini`s!

Save the date voor alle mini`s!

Aanstaande zaterdag 1 juni sluiten de mini`s het seizoen gezamenlijk af. Dat willen zij graag doen met alle familieleden. En is jouw zoon of dochter nou nog nooit bij de mini`s geweest, sluit dan op 1 juni aan en voetbal gezellig een keer mee!

Bericht geplaatst op maandag 27 mei 2024 om 15:02u27-05-2024 @ 15:02u | Link

Twenthe in nacompetitie thuis tegen Raalte

Twenthe in nacompetitie thuis tegen Raalte

Dankzij het veiligstellen van de tweede plek op de ranglijst heeft Twenthe I zich verzekerd van een thuisduel in de nacompetitie. Aanstaande zondag 2 juni treedt ons vlaggenschip thuis aan tegen Raalte, dat zich de vierde plek in klasse 5F toe heeft geeigend door met 0-4 te winnen bij Wesepe. Bij winst volgt dan een duel op neutraal terrein tegen de winnaar van Overdinkel - Hoonhorst.

Bericht geplaatst op zondag 26 mei 2024 om 15:57u26-05-2024 @ 15:57u | Link

Twenthe stelt tweede plek veilig, Eland zwaait af

Twenthe stelt tweede plek veilig, Eland zwaait af

Twenthe heeft in de laatste speelronde definitief beslag gelegd op de tweede plaats. Een 0-2 overwinning in Buurse was daarvoor voldoende.

In de eerste helft was Twenthe wel dreigend, al leidde dat aanvankelijk niet tot grote kansen. Die kansen kwamen er lopende de eerste helft wel, maar de bal wilde er lang niet in. Twee minuten voor rust was het wel raak. Na een uitstekende rush van achteruit leverde Jelle Horselenberg de bal panklaar af bij Dani Hilhorst, die laag in de verre hoek raak schoot.

In de tweede helft kreeg Twenthe de druk er niet meer echt op. Toch kwamen de Tricolores op een 0-2 voorsprong. Een goede één-twee tussen Bart Bekhuis en Mart Lammertink werd door eerstgenoemde prima afgerond. Vijf minuten voor tijd was er nog een mooi moment voor ons vlaggenschip. De vanwege blessures afzwaaiende Stef Eland mocht nog even meedoen en kreeg symbolisch de aanvoerdersband om zijn arm. 

In de nacompetitie komt Twenthe volgende week thuis in actie. Op het moment van schrijven is nog onduidelijk wie de tegenstander wordt.

Bericht geplaatst op zondag 26 mei 2024 om 15:50u26-05-2024 @ 15:50u | Link

VV Twenthe 35+ 2 (weer) kampioen!

VV Twenthe 35+ 2 (weer) kampioen!

VV Twenthe 35+ (2) is dit seizoen wederom op overtuigende wijze kampioen geworden. Het team van de succesvolle leiders Cyril Koster en Peter van Welbergen bleek in de strijd om de Noaber Cup een maatje te groot voor de teams van HSC`21 (2), TVO, Bon Boys (2) en VV Bentelo.

Topscorer Roy Vrielink en Michiel Wijnbergen, die ook vrijdagavond twee treffers voor zijn rekening nam, waren dit seizoen de grote smaakmakers. Bovendien bleek Martijn van Wissing een betrouwbare sluitpost en stapte hij regelmatig met een `clean sheet` van het veld. Ook in de 3e helft bleken de routiniers regelmatig in topvorm: zo poseerden prijzenpakker Martijn van den Einde en zijn ploeggenoten trots met de beker bij Wiene Zeldam.

Van harte gefeliciteerd met de titel, mannen! 

Bericht geplaatst op zaterdag 25 mei 2024 om 10:20u25-05-2024 @ 10:20u | Link

Twenthe zoekt voorzitter TC: Wolbers stopt na jaren trouwe dienst

Twenthe zoekt voorzitter TC: Wolbers stopt na jaren trouwe dienst

Onze club moet na jaren weer op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de Technische Commissie. Raymond Wolbers kondigde onlangs bij het bestuur aan bij de komende ledenvergadering aftredend en niet herkiesbaar te zijn. “Voor de club is het denk ik goed dat er na bijna 6 jaar een nieuwe voorzitter voor de Technisch Commissie komt. Het is misschien wel de mooiste en uitdagendste functie bij een voetbalvereniging, en dan is het goed dat er tijdig doorstroming komt”, aldus Raymond.

Aangezien er binnen de huidige TC geen ambities zijn om voorzitter te worden van de Technische Commissie, zijn we daarom nu op zoek naar een opvolger voor Raymond, zowel als bestuurslid Technische Zaken als voorzitter TC.

De TC is de spil van onze vereniging met als voornaamste taak het indelen van de elftallen en het invullen en begeleiden van de trainers voor zowel jeugd als senioren. Tevens is de TC verantwoordelijk voor de aansturing en bewaking op voetbaltechnisch gebied. De TC bestaat uit 10 personen. Aan iedere leeftijdscategorie is reeds een TC-lid gekoppeld. Daarnaast staat er al een uitstekende basis op het gebied van beleid en structuur waar de voorzitter verder mee kan. Bovendien is Raymond bereid te investeren in een inwerkperiode. Je staat er dus zeker niet alleen voor!

Heb jij affiniteit met voetbal, en lijkt je deze rol wel wat? Neem dan contact op met Raymond Wolbers via 0655308200.

Bericht geplaatst op vrijdag 24 mei 2024 om 08:00u24-05-2024 @ 08:00u | Link

Twenthe wint van FC `t Centrum

Twenthe wint van FC `t Centrum

In de tweede minuut kwam Twenthe al op voorsprong. Een goede voorzet van Jelmer Plegt werd door Mart Lammertink met zijn rechterbeen keihard binnengeschoten. In de fase na dat doelpunt kreeg FC `t Centrum een aantal grote kansen, maar deze wisten ze niet te benutten. Na 26 minuten verdubbelde spits Mart Lammertink de score. Hij zette knap door, omspeelde de doelman en schoot raak, 2-0. Na ruim 45 minuten floot de uitstekend leidende scheidsrechter Ottens voor de rust.

In de tweede helft kreeg Twenthe al snel de kans om op 3-0 te komen, maar Mart Lammertink trof na goed afleggen van Stijn Jeurlink vanuit kansrijke positie de lat. Ook na ruim een uur bleef het 2-0, toen Mart Lammertink de keeper trof. Tien minuten voor tijd werd het wel 3-0. Dani Hilhorst werd de diepte in gestuurd, de omschakeling ontbrak bij de uitploeg en hij legde breed op Stijn Jeurlink die de derde Goorse treffer van de middag aantekende. Ondanks het vlagsignaal van de grensrechter, overigens niet voor het eerst deze wedstrijd, keurde de scheidsrechter de treffer terecht goed. Vlak na de treffer leek Twenthe de kans op 4-0 te krijgen, maar toen sloegen de stoppen door bij de keeper van `t Centrum. Met een schandalige schop werkte hij Stijn Jeurlink omver. Scheidsrechter Ottens toonde met een donkerrode kaart de enige juiste kleur. In blessuretijd werd het door een kopbal van de uitploeg 1-3, waarna Mart Lammertink de eindstand nog op 1-4 bepaalde.

Door de overwinning is Twenthe nu officieus zeker van de tweede plek. Tegenstander in de nacompetitie is, in een thuiswedstrijd, DAVO of Raalte. Zij vechten nog om de vierde plek in klasse 5F.

Bericht geplaatst op maandag 20 mei 2024 om 15:32u20-05-2024 @ 15:32u | Link

vv Twenthe JO13-1 kampioen!

vv Twenthe JO13-1 kampioen!

Na een 15-1 overwinning op GFC mag vv Twenthe JO13-1 zich officieel kronen tot kampioen. De spelers kregen bij opkomst een steuntje in de rug met een mooie sfeeractie. Die worp zijn vruchten af, want al na vijf minuten stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. De Tricolores liet het daar niet bij en wist uiteindelijk vijftien keer te scoren. Trainer Wouter Bekhuis heeft mooie woorden over voor zijn elftal.

Graag neem ik jullie mee in de wereld van de kampioenen van vv Twenthe Goor JO13-1. Wie zijn deze kampioenen en waarom zijn ze kampioen geworden?

Als trainer krijg je een elftal op papier en dan weet je het al; dit kan wel eens heel interessant worden (#ietsmetgevoel). Vervolgens ga je als trainer op individueel niveau kijken en dan zie je dat ze ook nog goed kunnen voetballen. Ga je het nog verder finetunen, dan praat je over posities in het veld, tja, dan komt er wel een glimlach. Dan moet je ook nog een kader samenstellen en dan dienen zich twee Old Skool voetballers zich aan. Met deze 2 toppers zijn we de strijd aangegaan, deden we vroeger al, en het resultaat mag er zijn!

De 13-1 heeft dit jaar een hele goede mix qua spelers met de daarbij behorende kwaliteiten. Een zeer goede keeper, sterke verdedigers, creatieve en controlerende middenvelders, aanvallers die goals kunnen maken en willen verdedigen. Linkspootjes-rechtspootjes-mandekkers-turbomannetjes-koppers-creatievelingen-tweebenige spelers, maar ook clowns! Een dolletje, gekkigheid en gezelligheid was aanwezig, maar ook aandacht voor overige zaken. Wat hebben ze dan allemaal gemeen? Dat is 110% inzet!

Wie zijn ze?

Ryan Slag: Top keeper! De man met een hart van goud. Zowel binnen als buiten het veld. Bleef op de juiste momenten overeind en pakte op de beslissende momenten de bal. Ryan, je hebt ons veel punten opgeleverd, klasse gedaan!

Dex Vleemink: Deze sterke verdediger kan ook nog goed voetballen. Hij heeft overzicht en stuurt/coacht zijn medespelers. Knap dat je dit nu al kunt en doet. Als er een lach op zijn gezicht komt, dan weet je dat het goed zit. Sterk seizoen gedraaid.

Xander Abbink: Als je tegenover Xander staat als tegenstander, dan heb je een beroerde middag. IJzersterk in de één tegen één duels en grijpt op de juiste momenten in. Daarnaast ben je ook nog eens goed in waterpolo, klasse hoe je dit combineert. Volgend seizoen maar eens een training in het zwembad organiseren. Voetbal versus Waterpolo. :) Sterk seizoen gedraaid.

Sieb Vrijman: Wat heb jij stappen gemaakt, voetballend en fysiek! Je bent een sterke verdediger geworden. Als je op het middenveld moet voetballen pas je je net zo makkelijk aan en doe je de juiste dingen. Volgend seizoen mogelijk iets anders, hopelijk zie ik je in de toekomst weer terug!

Nick ten Berge: Deze rustige en trouwe speler heeft het welbekende neusje voor de goal en staat vaak op de juiste plek. Multifunctioneel inzetbaar op het veld en dit maakt je tot een waardevolle speler. Stuur Nick met een opdracht het veld in en het komt goed.

Mats vd Horst: Deze slimme, goede en goudeerlijke middenvelder geeft altijd 110%. Overige spelers nemen dit van je over en dit doe je op een hele natuurlijke manier. Aanvoerders hebben dit ook over zich. Daarnaast heb je inzicht en geef je de steekbal op het juiste moment, heerlijk om dit te zien. Knap gedaan dit seizoen.

Daan Freriksen: Als iets zeker is in dit leven dan is dit het wel; Jij bent een zoveel betere voetballer dan je vader! Daan speelt vaak vanaf links midden en voorin. Hij is de speler die echt tweebenig is, geweldig om te zien hoe makkelijk jij met rechts en links schiet. In een uitzichtloze situatie creëer jij iets. Je maakt zelf de goal of je geeft de voorzet waardoor andere scoren.

Lukan Groeneweg: Deze wendbare en flexibele speler speelt vanuit het middenveld maar is ook op andere posities bruikbaar. Een ideale speler voor een trainer en als de eerste acties goed gaan… pas dan maar op! Dan weet Lukan wat hij echt kan en is ie niet te stoppen. Op de training heeft hij altijd wel wat te vertellen en dat brengt ook gezelligheid met zich mee.

Keano Koch: Als jij aan de bal komt dan gebeurt er altijd wel iets. Specifiek iets voor Keano is zijn korte kapbeweging en met snelheid langs zijn tegenstander. Mooi om deze acties te zien. Hiervoor komen supporters naar het stadion, in jouw geval het Sportpark ‘t PiepWillem. Sterk seizoen gedraaid.

Diem ten Elshof: Helaas dit seizoen niet heel vaak kunnen voetballen ivm kuit/hiel blessure. Maar wanneer Diem er wel was, dan was geen keeper veilig. BAM….Wat een hard en goed gericht schot heb jij! Je gaat stoppen met voetballen en wij wensen je veel goeds.

Taeke Koster: De (karper) visser van het elftal. Hij beweegt zich net zo makkelijk als een vis in het water uuh veld. Backposities of op het middenveld… het maakt jou niet zo veel uit. Taeke is uit het juiste hout gesneden….stuur hem met een opdracht weg en hij voert deze opdracht uit. Dat je altijd ruimschoots op tijd bent voor de training, dat siert je!

Cas Freriksen: Onze turboman en topscorer van het elftal. Wanneer Cas de bal krijgt, dan is het feest. Hoe dat in het veld gaat? Balverovering-dribbelen en ACTIE…. Gas erop, tegenstander voorbij en door, wederom 2 tegenstander passeren en dan de TURBO erop, om vervolgens af te ronden met een goal of assist. Sterk seizoen gespeeld.

Dylan Heere: Deze lieve, betrouwbare speler wil iedereen wel in zijn elftal hebben. Op het middenveld of voorin, jij weet waar je moet staan en je doet de juiste dingen. Een Team-player ten top en dat is een kwaliteit. Nog belangrijker, je geeft je grenzen aan en maakt dit bespreekbaar. Klasse gedaan dit seizoen.

Jort Schlepers: Deze topper probeert al bijna een jaar lang zijn trainer een Panna te geven… helaas het lukt hem nog steeds niet! :) Ook voor Jort kom je graag naar het stadion lees ’t PiepWillem. Een fantastisch linkerbeen, zoveel energie en een hele goede balbeheersing. Heerlijk om te zien. Ga zo door, dan zie ik je samen met je broer voetballen in het eerste van Twenthe Goor.

Het was een mooi, gezellig seizoen en wat hebben we veel geleerd. Mooie herinneringen gekregen bij de laatste thuiswedstrijd, met alles erop en eraan.

Bedankt voor het afgelopen seizoen, ik heb jullie met veel plezier getraind, ik heb gelachen en mijn o.m.g. momentjes gehad. Ik zie jullie zeker nog terug op de voetbalvelden van vv Twenthe Goor.

Sportieve Groet, Wouter Bekhuis

Trainer vv Twenthe Goor 13-1

Via deze weg willen wij de overige elftallen bedanken, die ons geholpen hebben

wanneer we krap zaten qua spelers. ‘Winnen doe je samen”


Bericht geplaatst op zaterdag 18 mei 2024 om 14:28u18-05-2024 @ 14:28u | Link

Twenthe JO13-1 kan kampioen worden tegen GFC! Moedig ze aan

Twenthe JO13-1 kan kampioen worden tegen GFC! Moedig ze aan

Een affiche om je vingers bij af te likken. De spelers van Twenthe JO13-1 kunnen zich zaterdag kronen tot kampioen door in een rechtstreeks duel af te rekenen met GFC. De Oude Goorsche is te gast op Sportpark Piepwillem bij het duel dat op 11.15 uur begint. De spelers van Twenthe hopen met deze oproep op ons digitale thuis zoveel mogelijk Tricolores warm te maken om de mogelijke balkonridders aan te moedigen. 

Bericht geplaatst op dinsdag 14 mei 2024 om 21:02u14-05-2024 @ 21:02u | Link

Teambuilding bij Pinkster Beachball!

Aanstaande zondag is het Pinksteren en dus zijn alle voetbalteams vrij en wordt er op maandag gevoetbald. Een ideaal moment om zondag met je elftal aan de teambuilding te werken! In Goor wordt dit jaar voor het eerst het evenement Pinkster Beachball georganiseerd op eerste pinksterdag. Een beachvolleybal toernooi op het strand, gevolgd door een te gekke Beachparty en dit op de buitenplaats van de Kippenvel Evenementenlocatie in Goor, op steenworp afstand van ons sportcomplex. Meer informatie of aanmelden: www.pinksterbeachball.nl

Bericht geplaatst op dinsdag 14 mei 2024 om 15:00u14-05-2024 @ 15:00u | Link

Lammertink schiet Twenthe naar nacompetitie

Twenthe heeft vanmiddag een uiterst knappe zege geboekt bij TVV in Enschede. Grote man aan de zijde van Twenthe was Mart Lammertink met drie treffers.

De spits zette ons vlaggenschip al na een klein kwartier op voorsprong. Vlak voor rust prikte hij er nog twee doelpunten bij, waardoor een 0-3 ruststand op het bord stond. Gelijk na rust maakte TVV de 1-3, maar daar bleef het ook bij. Dankzij de zege is Twenthe nu verzekerd van nacompetitie om promotie. Tegen wie is nog onduidelijk en bovendien moeten eerst de competitiewedstrijden tegen `t Centrum en Buurse nog worden afgewerkt.

Bericht geplaatst op zondag 12 mei 2024 om 18:56u12-05-2024 @ 18:56u | Link