vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Donderdag 7 december: dag van de vrijwilliger!

Een voetbalvereniging kan niet zonder vrijwilligers en vandaag is er dan ook een speciale dag om al deze mensen, die achter de schermen geweldig welk verrichten bij VV Twenthe, extra in het zonnetje te zetten: 7 december is namelijk de dag van de vrijwilliger 2023! 

Of ze nou Jan van Wissing, Paul van Wissing, Gerard de Lat, Gerrit ("Daantje") Vrielink, Johan ten Brummelhuis, Helmig Westerik, Henk Vrugteman, Jantje of Pietje heten, of achter de bar helpen tijdens kantinediensten: ze verdienen allemaal een groot applaus of op z`n minst een - online - schouderklopje. 

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor:

- Het opruimen van de kantine
- Het verzorgen van de velden
- Het plaatsen van de doeltjes
- Het vastmaken van de netten
- Het oppompen van de ballen
- Het schoonmaken van het complex
- De zorg voor alle overige materialen
- De controle van de kas

Het wordt waarschijnlijk niet vaak genoeg gezegd, maar wij zijn heel blij met jullie! 

Uiteraard mogen we ook alle trainers, leiders & supporters niet vergeten: bedankt. 

Bericht geplaatst op donderdag 7 december 2023 om 12:30u07-12-2023 @ 12:30u | Link

LOTING | Open inschrijving - Libre biljarttoernooi

Evenals de planning van het 3banden toernooi, is ook de planning rond voor de open inschrijvingen van het Libre toernooi. De planning van het toernooi voor alle leden/teams volgt zo snel mogelijk. Dit kost enige tijd, mede door het nieuw behaalde record aan deelnemers!

In de tweede ronde worden de open inschrijvingen en de teams samengevoegd om het toernooi te vervolgen.

De planning is als volgt:

Dinsdag 12 december 19.00 uur
 1. Andre vd Buddy`s - Herbert ter Morsche
 2. Dennis Morsink - Andre Vrielink
 3. Frans Huistede - Jan Reef
 4. Frans Morsink - Willie Vrielink
Dinsdag 19 december 19.00 uur
 1. Ronald Pierik - Michel Vrielink
 2. Gerrit Haverkate - Robert Veehof
 3. Jeroen Hartgerink - Mark Huistede
 4. Job Hartgerink - Thomas Koebrugge

*Als de personen niet weten hoeveel Caramboles ze moeten spelen dan graag informeren bij de organisatie.    Het aantal caramboles wordt berekend op 25xgem.+10. Het minimum aantal caramboles is 20 punten.* 

Bericht geplaatst op donderdag 7 december 2023 om 07:16u07-12-2023 @ 07:16u | Link

LOTING | Driebandentoernooi

De planning van het 3banden toernooi van v.v. Twenthe is rond! Met veel enthousiasme kondigen we aan dat dit jaar het toernooi een recordaantal deelnemers heeft weten te bereiken. Op zaterdag 9 december gaat het toernooi officieel van start. Het belooft een spectaculaire competitie te worden, waarbij de beste spelers uit verschillende hoeken van de provincie samenkomen om hun vaardigheden te tonen.

Hieronder de planning:

Poule 1 - zaterdag 09 december 12.30 - 15.30 uur
 1. Theo Specreyse
 2. Emiel Freriksen
 3. Frans Morsink
Poule 2 - zaterdag 09 december 15.30 uur
 1. Maik Koch
 2. Bouwe Ardesch
 3. Herbert ter Morsche
Poule 3 - woensdag 13 december 19.00 uur
 1. Hans Scherphof
 2. Gerrit Haverkate
 3. Hans Mellegers
Poule 4 - vrijdag 15 december 19.00 uur
 1. Andre vd Buddys
 2. Jan Reef
 3. Dennis Morsink
Poule 5 - woensdag 20 december 19.00 uur
 1. Boulos Kourie
 2. Nick Kimmels
 3. Arno Brinkhuis
Poule 6 - vrijdag 22 december 19.00 uur
 1. Jasper vd Sluys
 2. Bennie Workel
 3. Rene Pierik
Poule 7 - zaterdag 23 december 12.30 - 15.30 uur
 1. Andre Heijtink
 2. Marcel List
 3. Arian Wassen

Poule 8 - zaterdag 23 december 15.30 uur

 1. Eric Daggert
 2. Gerard Lentelink
 3. Jordy Mellegers
Poule 9 - zaterdag 30 december 13.00 uur
 1. Michel Vrielink
 2. Ivar Schollink
 3. Auke Kramer

Bericht geplaatst op woensdag 6 december 2023 om 10:30u06-12-2023 @ 10:30u | Link

JO19-1 wint op koude en natte avond in Bentelo

JO19-1 wint op koude en natte avond in Bentelo

Twenthe JO19-1 heeft een 3-4 overwinning geboekt in Bentelo. In de sneeuw trok het hoogste jeugdteam terecht aan het langste eind. 

Kansen, kansen, kansen. Maar afmaken is lastig. Vier kansen in de eerste vijf minuten werden gemist en dus kreeg onze JO19-1 het deksel op de neus. Na tien minuten stond het dan ook 1-0 voor Bentelo. Na een half uur vond Twenthe eindelijk het net. Adam Albin kopte raak uit een corner. Vijf minuten voor rust reageerde de uitstekend spelende Stein Vaarhorst attent en schoot een rebound raak. Vlak voor rust werd het uit het niets echter toch weer 2-2.

Na rust exact hetzelfde beeld als de eerste helft. Twenthe de kansen, Bentelo de goal. Na een uur was het 3-2. In de slotfase ging Twenthe één op één spelen en dat sorteerde effect. In de 83e minuut waren het Stein Vaarhorst en Rens van Straaten die samen het duel aan gingen en de 3-3 binnenwerkten. In de 87e minuut schoot de fantastisch ingevallen JO17-1 speler Matt ten Berge prachtig raak voor de 3-4. Ook een compliment voor JO17-1 verdediger Brett Freriksen, die een uitstekende invalbeurt kende. Zo blijft de titeldroom voor de mannen van de op Bonaire bivakkerende Ronny van Laar levend. Zaterdag spelen ze uit tegen HSC/Buurse.

Bericht geplaatst op maandag 4 december 2023 om 22:04u04-12-2023 @ 22:04u | Link

Frans Huisstede verkocht meer dan 700 worsten!

Frans Huisstede verkocht meer dan 700 worsten!

Je maakt iedereen blij met de Twentsche lekkernij! Deze spreuk was dit jaar wederom van toepassing op de bakleverworstactie van VV Twenthe. De verkoop was ook in 2023 weer gigantisch goed te noemen. De Goorse voetbalvereniging Twenthe bedankt alle bakleverworstverkopers en -kopers die ook dit jaar weer hun best hebben gedaan om de Twentse specialiteit aan familie, vrienden en kennissen te verkopen.

Bakleverworstkampioen Frans

Frans Huisstede blijft de absolute bakleverworstkampioen van de Goorse club. Hij verkocht in zijn eentje namelijk meer dan 700 bakworsten, een ongekend aantal. Dat is echt niet normaal, het lijkt er op dat overal in de Hof van Twente bakleverworst wordt gegeten dankzij Frans. En dat is goed nieuws dus voor de jeugdafdeling van de club.

Hij verkoopt ze niet alleen in Goor, maar ook in de omliggende plaatsen van de Hof van Twente. Het is bijzonder knap dat Frans er in geslaagd is om weer zoveel worsten te verkopen. Maar ook de oudere jeugd- en de seniorenteams waren dit jaar erg actief en verkochten veel worsten. Dat bewijst maar weer dat de bakworstactie echt een actie is van en voor de hele vereniging. Vele kleintjes maken één grote.

Ook de jeugd ontzettend goed bezig

Het jeugdteam met de meeste verkochte worsten was dit jaar opnieuw het jeugdelftal JO19-1 en daarmee veroverden ze dit jaar de “Teamprijs 2023”. Een kleine bijdrage voor het teamuitje van het elftal. Ook de andere teams die veel. Twee teams krijgen de aanmoedigingsprijs en dat zijn de JO17-1 en JO17-2, beide teams verkochten ook weer veel baklevers dit jaar. Bij de individuele verkopers weer de bekende namen in de top 5: Stephan de Lat, Kasper Bekhuis, Jeroen Hartgerink en Marcel Vaneker. Deze topverkopers verdienen zeker weer een eervolle vermelding.

De opbrengst van de bakworstenverkoop komt bijna volledig ten goede aan de jeugdafdeling van de club waarmee zij activiteiten, nieuwe materialen en cursussen kan financieren. Dit is altijd weer een mooie aanvulling op het budget. Twenthe bedankt iedereen die de actie ook dit jaar weer tot een groot succes hebben gemaakt. Niet alleen Frans Huisstede en de andere topverkopers, maar ook Wiggers Vleeswaren uit Hengelo: wederom hartelijk dank voor de ondersteuning van de actie!

Bericht geplaatst op maandag 4 december 2023 om 11:43u04-12-2023 @ 11:43u | Link

Derby Hector - Twenthe vroegtijdig gestaakt

De wedstrijd tussen Hector en Twenthe is zondag gestaakt vanwege commentaar op de leiding. De thuisclub stond op dat moment met 2-0 voor door doelpunten van Nick Beukelman en Yilber Haverslag. 

De ploeg van trainer Mark Bolink zakt daardoor naar een (virtuele) tweede plek, doordat directe concurrent TVV op eigen veld van Hoeve Vooruit wist te winnen met 2-1. Hector staat op een vijfde plek met 13 punten uit 8 wedstrijden.

Het restant van de wedstrijd wordt mogelijk op zondag 17 december uitgespeeld. 

Bericht geplaatst op zondag 3 december 2023 om 16:16u03-12-2023 @ 16:16u | Link

JO19-1 doet zichzelf tekort tegen koploper

JO19-1 doet zichzelf tekort tegen koploper

Twenthe JO19-1 heeft met 2-2 gelijkgespeeld tegen Markelo. In extremis kregen de Tricolores de gelijkmaker tegen.

De eerste helft was fantastisch van de kant van de thuisploeg. Het zat echter niet mee. De lat stond een treffer twee keer in de weg, de paal één keer en ook werd twee keer alleen voor de keeper gemist. De ruststand was ondanks alle kansen dus 0-0. De tweede helft was moeizamer van Goorse kant. Ondanks veel inzet verloren de jongens van interim-trainer Remco Kingma de controle op de wedstrijd. Na ruim een uur kopten ze ook nog ongelukkig een bal in eigen doel uit een hoekschop, waardoor het 0-1 werd. In de slotfase zette Twenthe alles op alles om een resultaat te halen. Eerst schoot Stein Vaarhorst van dichtbij de 1-1 binnen en drie minuten voor tijd kwamen ze zelfs op voorsprong. Julian Timmer schoot een terugetrokken voorzet knap laag binnen, 2-1. In de vijfde minuut van de blessuretijd moest Twenthe toch capituleren. Een scrimmage uit een hoekschop werd van dichtbij binnengeschoten. Een zure tegentreffer, want daardoor blijft het initiatief voor het kampioenschap bij de ploeg uit Markelo liggen. Maandag komt Twenthe JO19-1 weer in actie, dan in en tegen Bentelo.

Bericht geplaatst op zaterdag 2 december 2023 om 17:48u02-12-2023 @ 17:48u | Link

Edwin van Eerten nieuwe hoofdtrainer Twenthe seizoen 2024-2025

Edwin van Eerten nieuwe hoofdtrainer Twenthe seizoen 2024-2025

Edwin van Eerten is met ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal. Hij wordt de opvolger van Mark Bolink, die na dit seizoen op zoek gaat naar een andere uitdaging. De club is erg blij met de aanstelling van Edwin. ``Op basis van een profielschets, mede in overleg met de spelersraad van het 1e, heeft de TC hem benaderd en zijn we de gesprekken aangegaan. Deze bevielen van beide kanten goed, waarop we met Edwin en de spelersraad bij elkaar hebben gezeten. Dit heeft dus geresulteerd in het aanstellen van Edwin als onze nieuwe hoofdtrainer vanaf aankomend seizoen``, aldus een verheugde Raymond Wolbers namens de Technische Commissie.

Edwin van Eerten is 51 jaar en woonachtig in Enschede. Hij is getrouwd, heeft 2 kinderen en is werkzaam als bedrijfsleider bij een Jumbo Supermarkt. Saillant detail: vorig seizoen was hij hoofdtrainer van UDI Enschede, dat op de uiteindelijke tweede plaats eindigde achter s.v. Delden in de 4e klasse. Op dit moment is Edwin trainer van Bon Boys 2. Dat bevalt hem uitstekend, maar het hoofdtrainerschap van een eerste elftal heeft zijn voorkeur. Als speler heeft hij gevoetbald bij o.a. De Tubanters, Sportclub Enschede en Glanerbrug.

We wensen Edwin uiteraard veel succes toe en heten hem alvast welkom bij de Tricolores!

Bericht geplaatst op vrijdag 1 december 2023 om 09:25u01-12-2023 @ 09:25u | Link

Voorbeschouwing: burenruzie met belangen, ook 4e en 8e tegen Hector

Voorbeschouwing: burenruzie met belangen, ook 4e en 8e tegen Hector

Een derby met grote belangen, dat is waar we wel van kunnen spreken. Hector - Twenthe is het duel tussen twee degradanten van afgelopen seizoen en beide verenigingen hebben de ambitie zo snel mogelijk terug te keren in de vierde klasse. De onderlinge verhoudingen in de top van de vijfde klasse zijn echter klein en dus staat er veel op het spel aanstaande zondag. Twenthe hoopt de koppositie ook na dit weekend nog te bezetten, terwijl Hector de aansluiting met de topploegen wil behouden. Om 14:00 uur wordt afgetrapt op sportpark Doesgoor. Hoofdtrainer Mark Bolink kan daarbij over een nagenoeg fitte selectie beschikken, want alleen de al langer afwezige Stef Eland ontbreekt. 

Naast de eerste elftallen zijn er ook bij de lagere senioren derby`s tussen beide clubs. Al om 09:00 uur komt Twenthe 8 in actie bij Hector 4. Om 12:00 speelt Twenthe 4 op het Piepwillem tegen Hector 3. Een mooi derbyweekend dus. Alle overige wedstrijden van dit weekend vind je HIER.

Bericht geplaatst op vrijdag 1 december 2023 om 08:00u01-12-2023 @ 08:00u | Link

Cadeautip: scoor een v.v. Twenthe Kersttrui!

Cadeautip: scoor een v.v. Twenthe Kersttrui!

De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur en v.v. Twenthe heeft dé perfecte manier gevonden om jouw feestdagen nog warmer en knusser te maken! Vanaf nu is via de webshop de v.v. Twenthe Kersttrui te bestellen. Of je nu op het veld staat, vanaf de zijlijn aanmoedigt, of gewoon vanuit huis geniet van de winterse gezelligheid, deze truien zijn de ideale toevoeging aan jouw feestkleding. 

De levertijd van de trui is vijf tot zeven dagen, houd er dus rekening mee dat je op tijd bestelt. Om te zorgen dat iedereen de trui op tijd binnen heeft voor de kerst, is de uiterste besteldatum 15 december. Daarna wordt deze weer uit onze webshop gehaald. En mocht je nu geen kersttrui cadeau willen geven, kijk dan eens naar de andere v.v. Twenthe kleding die je kunt bestellen. Je kunt zowel bestellen voor senioren als junioren.

Bericht geplaatst op dinsdag 28 november 2023 om 12:45u28-11-2023 @ 12:45u | Link