Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Selectie Twenthe oefent zondag tegen selectie TVO

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt de selectie van het eerste en tweede elftal, aankomende zondag een oefenwedstrijd tegen zondag derdeklasser TVO. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark `t Piepwillem en begint om 12.00 uur.

Bericht geplaatst op donderdag 18 augustus 2022 om 13:59u18-08-2022 @ 13:59u | Link

Voorbereiding gestart voor selectie en onder 19-1

De één was blij weer aan de slag te kunnen, voor de ander had de zomerstop nog wel iets langer mogen duren. Feit is dat ons eerste en tweede elftal de afgelopen week gestart is aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van hoofdtrainer Mark Bolink werden, ondanks de verzengende hitte, de eerste meters weer gemaakt.

Ook voor de onder 19-1 is de kop eraf. Afgelopen zaterdag startten zij onder leiding van Ronny van Laar aan hun eerste training.

Bericht geplaatst op maandag 15 augustus 2022 om 17:50u15-08-2022 @ 17:50u | Link

KNVB maakt competitie-indeling categorie B bekend

In navolging van de competitie-indelingen van ons eerste en tweede elftal, heeft de KNVB ook de indelingen van de lagere senioren en jeugdteams bekendgemaakt.

Nieuw daarbij is dat bij de junioren voor het eerst in drie fasen wordt gespeeld, wat leidt tot een iets langere bekercompetitie aan het begin van het seizoen. De indelingen zijn te vinden in de voetbal.nl app. Het wedstrijdprogramma wordt op een later moment bekend gemaakt.

Bericht geplaatst op vrijdag 12 augustus 2022 om 17:19u12-08-2022 @ 17:19u | Link

Eerste bekert tegen WVV`34, ABS en SP Lochem

Twenthe begint het bekertoernooi met een uitwedstrijd in Hengevelde. WVV`34 is op zondag 4 september om 14.00 uur de gastheer voor de equipe van trainer Mark Bolink. Een week later is SP Lochem de tweede tegenstander. Die wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Piepwillem. De laatste groepswedstrijd is op zondag de 18e. Dan toogt Twenthe naar Bathmen voor het duel met ABS. Het tweede bekert in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen Stevo, Schalkhaar en Heeten.

Bericht geplaatst op maandag 1 augustus 2022 om 22:22u01-08-2022 @ 22:22u | Link

KNVB maakt competitie-indeling seizoen 2022-2023 bekend

Terwijl de zomerstop in het amateurvoetbal is begonnen, gaat de blik langzaam ook richting het nieuwe seizoen. Afgelopen week publiceerde de KNVB de nieuwe competitie-indelingen voor het seizoen 2022-2023. Voor het eerste elftal van VV Twenthe staan er voor komend seizoen opnieuw, meerdere derby’s op het programma. De ploeg van Mark Bolink, die afgelopen week officieel bijtekende, treft net als vorige seizoen: Hector, Rood Zwart en SV Delden. Naast de bekende clubs speelt het ook tegen een aantal nieuwe, waaronder BSC Unisson, de Tubanters en UDI Weerselo. In de 4e klasse B zijn in totaal 12 clubs ingedeeld, twee minder dan vorig seizoen. Het eerste start haar voorbereiding op zondag 7 augustus en de competitie begint op 25 september.

De volledige indeling van de 4e Klasse B vind je onder dit bericht met daar ook de competitie-indeling van het tweede elftal.

VV Twenthe 1 - zondag 4e klasse B:
SV Delden
Hector
SP. Neede
SP. Rekken
Rood Zwart
De Tubanters 1897
UDI Weerselo
Victoria `28

VV Twenthe 2 - zondag 2e klasse E:
Avanti Wilskracht
Bentelo