Herman Heijmer (78) overleden

En weer is een Tricolores heengegaan. Herman Heijmer is deze week in de leeftijd van 78 jaar overleden. Heijmer was net als zijn familieleden een trouw Twenthe-lid, een leven lang. Heijmer was onder meer jarenlang leider bij diverse teams en verdiende zo ook zijn sporen als vrijwilliger bij de club. Er is vanavond (19 april) gelegenheid tot condoleren in De Borgh vanaf 19.00 uur.

Bericht geplaatst op vrijdag 19 april 2024 om 14:06u19-04-2024 @ 14:06u | Link

1e elftal speelt gelijk op bezoek bij VV Manderveen

Het eerste elftal is donderdagavond niet verder gekomen dan een gelijkspel op bezoek bij laagvlieger VV Manderveen: 3-3. De thuisclub kwam al na vijf minuten op voorsprong door een slippertje van doelman Bas Zweers en na ruim een kwartier spelen keken de Tricolores zelfs al tegen een 2-0 achterstand aan.

Na een halfuur was er een opmerkelijk moment in de wedstrijd. Daan de Lat nam de aansluitingstreffer voor zijn rekening, maar op aangeven van de grensrechter besloot de scheidsrechter de goal af te keuren vanwege buitenspel. VV Twenthe-leider Dylan Leferink filmde het moment toevallig, waarna hij de beelden aan de scheidsrechter liet zien en na het maken van het VAR-teken kende de leidsman de goal toch goed: 2-1. De bal bleek na het zien van de beelden van iemand van Manderveen te komen, waardoor het geen buitenspel was.

In de 2e helft schoot Jelmer Plegt na ruim een uur spelen op schitterende wijze de gelijkmaker in de kruising, waardoor het duel weer alle kanten op kon: 2-2. Een kwartier voor tijd kreeg Manderveen een strafschop en daardoor keek de ploeg van trainer Mark Bolink opnieuw tegen een achterstand aan. Stijn Jeurlink wist enkele minuten later de stand alweer gelijk te trekken, waardoor het een spannende slotfase zou gaan worden. Er werd helaas niet meer gescoord, waardoor VV Twenthe wederom dure punten heeft verspeeld.

Bericht geplaatst op donderdag 18 april 2024 om 21:54u18-04-2024 @ 21:54u | Link

Weekend in beeld

Onze huisfotograaf Daan van Straaten was afgelopen zaterdag en zondag weer op ons sportcomplex te vinden. Deze keer fotografeerde hij onder andere de JO10-1, JO12-1, JO12-1, Zaterdag 2, Zondag 2 en Dames 1. Dat leverde weer mooie beelden op!

Daan begint binnenkort voor zichzelf en mocht je dus een mooie fotografieklus op de plank hebben liggen, aarzel dan niet om contact met hem op te nemen via 06-18582075! Je kunt ook met hem contact opnemen als je één van de door hem gemaakte foto`s op canvas wil hebben.

Ook voetballen met de mini`s?

Wil jouw zoon/dochter een keer proeven aan het mooiste spelletje? Kom dan een keer gezellig met de vv Twenthe mini`s meevoetballen! Aanstaande zaterdag vanaf 09:30 staan ze weer op het veld. Je bent van harte welkom!

Bericht geplaatst op woensdag 17 april 2024 om 14:00u17-04-2024 @ 14:00u | Link

Het Goorsche bedrijven-voetbaltoernooi

Op zaterdag 8 juni organiseert vv Twenthe het Goorsche Bedrijvenvoetbaltoernooi 2024! Het is tijd om je team naar de overwinning te leiden op het langverwachte bedrijvenvoetbaltoernooi! Wat een geweldige kans om je bedrijf te vertegenwoordigen op het voetbalveld en de strijd aan te gaan met andere lokale bedrijven. Dit wordt een dag vol sportiviteit, plezier en natuurlijk wat gezonde competitie!

Schrijf je bedrijf nu in!
De inschrijving is geopend! Je kan je bedrijf opgeven om deel te nemen door een e-mail te sturen naar info@vvtwenthe.nl met de volgende informatie:

-Bedrijfsnaam
-Contactpersoon (naam, telefoon, e-mail)
-Het aantal spelers in je team

Wees er snel bij, want de inschrijvingen zijn beperkt en teams worden op basis van first-come, first-served ingeschreven. Dit is jouw kans om de glorie te behalen en je bedrijf op de kaart te zetten! Wacht niet langer en verzamel je collega`s, familie of vrienden voor een dag vol voetbalplezier!

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 3 mei.

De wedstrijden worden gespeeld op ongeveer een kwart veld. Het wordt 5 tegen 5 (inclusief keeper) en elke wedstrijd duurt 12 minuten. Dat is genoeg tijd om je voetbalskills te laten zien en te genieten van het samenzijn met andere bedrijven uit de regio. Het toernooi zal rond 14.00 uur starten.

Meer details over het toernooi, het programma, de feestelijke activiteiten na het toernooi en andere belangrijke informatie zullen later worden onthuld. Dus houd jullie ogen en oren open voor meer updates!

Met sportieve groeten,
De organisatie van het Goorsche Bedrijvenvoetbaltoernooi

Bericht geplaatst op woensdag 17 april 2024 om 10:51u17-04-2024 @ 10:51u | Link

25 april extra ledenvergadering over verbouwing kantine

Voor in de agenda! Op donderdag 25 april staat een extra algemene ledenvergadering op de rol met als thema de verbouwing van de kantine. De speciaal hiervoor opgerichte commissie heeft achter de schermen de afgelopen maanden hard gewerkt. Er ligt nu een plan dat met veel enthousiasme is ontvangen door het bestuur van de club. De keuze is echter aan de leden en dus mogen zij stemmen over dit voorstel. We roepen iedereen op lekker te gaan trainen en aansluitend de ledenvergadering bij te wonen. Inloop vanaf 20:30 uur, start 21:00 uur. Vanwege de extra ALV eindigen alle trainingen uiterlijk 20:45 uur.

Bericht geplaatst op dinsdag 16 april 2024 om 16:30u16-04-2024 @ 16:30u | Link

Twenthe wint ook van Hoeve

Na de belangrijke overwinning op Diepenheim heeft het vlaggenschip ook gewonnen bij Hoeve. Na 90 minuten stond er 0-4 op het scorebord.

Al na twee minuten was het raak voor ons eerste elftal. Een goed aangesneden corner van Lars Veehof werd hard binnengekopt door Mart Lammertink. Na een gezapige eerste helft bleek dat ook de ruststand.

In de 64e minuut werd het 0-2 voor de Tricolores. Na een goede aanval werd het schot tot twee keer toe nog geblokt, maar was de derde instantie wel raak. Jikke Horselenberg schoot hoog in het doel binnen. Zes minuten voor tijd werd het zelfs nog 0-3. Een uitstekende bal van Mart Lammertink werd tot doelpunt gepromoveerd door Stijn Jeurlink. In blessuretijd schoot Mart Lammertink knap in de verre hoek binnen. Daarmee zette hij de 0-4 eindstand op het bord.

Bericht geplaatst op zondag 14 april 2024 om 15:37u14-04-2024 @ 15:37u | Link

Vrijdag schoolvoetbaltoernooi bij v.v. Twenthe

Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van Goor vindt dit jaar opnieuw plaats bij v.v. Twenthe. Aanstaande vrijdag is het zo ver en strijden alle basisscholen, verdeeld over 29 teams, om de felbegeerde titel. Er wordt gespeeld op halve velden en er zijn verschillende categorieën. De aftrap is om 14:30 uur en de finale wordt rond 17:30 uur verwacht. Komt allen!

Bericht geplaatst op woensdag 10 april 2024 om 09:00u10-04-2024 @ 09:00u | Link

Twenthe boekt belangrijke overwinning op Diepenheim

Twenthe heeft vanmiddag het belangrijke duel met Diepenheim winnend afgesloten. Na 90 minuten stond een 3-0 eindstand op het scorebord.

De Tricolores kwamen na 24 minuten op voorsprong. Stijn Jeurlink zette goed door aan de rechterkant en leverde de bal panklaar op het hoofd van spits Mart Lammertink af. Hij kopte het vlaggenschip simpel op voorsprong, 1-0. Ondanks een tweetal kansen voor de buren uit Diepenheim was dat ook de ruststand.

Na driekwart wedstrijd werd de voorsprong voor ons eerste elftal verdubbeld. Jelmer Plegt was het eindstation van een prachtige, vloeiende aanval en schoot de 2-0 uitstekend in het dak van het doel. Met nog tien minuten op de klok werd het zelfs 3-0. De uitstekend spelende Daan de Lat zette goed door, maar stuitte nog op de doelman. De rebound was echter prooi voor de ingevallen Benjamin Wolf, die laag binnenschoot. Hij bepaalde zo de eindstand op 3-0.

Bericht geplaatst op zondag 7 april 2024 om 15:54u07-04-2024 @ 15:54u | Link