Twenthe JO15-1 eenvoudig langs Grol

Twenthe JO15-1 trad deze zaterdag in Groenlo aan tegen Grol JO15-2. Met een enigszins gehavende selectie, waarbij Jens en Jarno afwezig waren, moesten de talenten van vv Twenthe de klus klaren.

Er werd afgesproken flink druk te zetten op de tegenstander, wat al na vier minuten resulteerde in het eerste doelpunt. Paul ontfutselde de bal van de keeper, kon vanaf de zijkant op een lege goal af en schoof de bal goed binnen. Een kwartier later was het opnieuw raak. Met een geweldige actie zette Nick, Stein alleen voor de keeper. Deze kans was aan Stein wel besteed, 0-2. Ondanks enkele kansen wist vv Twenthe voor de rust niet meer te scoren.

In de rust werd de jongens een compliment gemaakt voor het uitstekende voetbal, maar er ook op gehamerd dat het belangrijk was nog een paar doelpunten extra te maken om het duel in het slot te gooien.

Dat gebeurde meteen na rust. Een goede lange bal over de Grolse verdediging leidde tot ruimte voor Bram, die met een uitstekende voorzet Nick wist te bedienen. Nick scoorde uit de draai de belangrijke 0-3. Een minuut later lag de bal er echter aan de andere kant ook in. Na matig ingrijpen wist Grol de 1-3 te maken.

Hierna brak een onrustige fase aan bij vv Twenthe. Door het robuuste optreden van onze achterhoede, waarbij de centrale verdedigers Thijmen en Wout uitblonken, kwam het team echter niet echt in de problemen.

Een kwartier voor tijd besliste Bram het duel, door na een goede actie van Stein 1 op 1 met de keeper binnen te schieten. Kansen om de score uit te breiden werden daarna niet benut. Twenthe nam dus de dikverdiende drie punten mee naar Goor.

Bericht geplaatst op zaterdag 28 september 2019 om 17:17u28-09-2019 @ 17:17u | Link