JO19-1 gelukkige winnaar van Hofderby

In een wedstrijd die twee kanten op kon vallen, heeft Twenthe JO19-1 drie punten gepakt tegen de buren uit Markelo. De 2-1 eindstand was al bij rust bereikt.

Na een minuut of 5 wist Markelo na goed doorzetten te scoren. Een klutsbal viel uiteindelijk via het been van keeper Stan Hollegien binnen. Twee minuten later was het alweer gelijk. Matteo Weurding tekende voor de gelijkmaker. In minuut 18 was het Joren van Sermond die na misgrabbelen van de keeper met een halve omhaal de 2-1 wist te maken. Een goal die hij overigens opdroeg aan zijn vriendin. Het team van Ronny van Laar had vervolgens een goede fase tot de rust, maar wist niet meer te scoren.

Na rust was het duidelijk Markelo dat de overhand had, maar ondanks enkele opgelegde mogelijkheden de (verdiende) gelijkmaker niet wist te maken. Na 95 minuten floot de uitstekend leidende scheidsrechter Mark Huistede voor het einde en bleven de drie punten in Goor.

Bericht geplaatst op zaterdag 10 september 2022 om 19:58u10-09-2022 @ 19:58u | Link