Tweede pakt op valreep punt tegen TVO

Het tweede elftal is er niet in geslaagd te winnen van TVO 2. Ondanks een slechte wedstrijd pakte het op de valreep nog wel een punt.

Al na twee minuten kwamen de mannen van Peter Horselenberg op voorsprong. Een goede voorzet van Mees Spenkelink werd tot doelpunt gepromoveerd door Robin Slaghuis. Even later was het bijna weer raak. Mark Nijland kopte op de lat, waarna Noah Slag de rebound voor open goal over schoot. Na 18 minuten maakte TVO na slecht verdedigen de gelijkmaker. Een paar minuten later kwam de ploeg zelfs op voorsprong. Nadat een communicatiefout tussen keeper Martijn Buschers en Huub Averdijk leidde tot een harde, bijna kolderieke botsing, kon de spits van de uitploeg eenvoudig binnenschieten. Na een half uur was het Daan Megens die de bal met een mooie krul de hoek in schoot, 2-2.

Na rust was het opnieuw niet goed wat het tweede liet zien. Het kwam dan ook snel op achterstand. Na 65 minuten werd het zelfs 2-4. Een domme overtreding van de welbekende linksback van het tweede leidde tot een strafschop, die koel werd afgemaakt. Hoewel er nog tijd genoeg was voor het tweede, werd er weinig meer gevoetbald. Het was dan ook niet verrassend dat de aansluitingstreffer uit een standaardsituatie viel. Een hoekschop viel voor de voeten van Mark Nijland, die de bal enorm traag in de goal zag rollen. De gelijkmaker leek lang niet te vallen, maar in blessuretijd was het toch zover. Een slechte corner viel pardoes voor de voeten van Huub Averdijk, die de 4-4 hoog in het doel schoot.

Al met al een terechte uitslag, al lag dat meer aan het enorm zwakke spel van Twenthe 2 dan aan de individuele kwalititeit van TVO 2. Volgende week speelt het tweede uit bij Suryoye.

Bericht geplaatst op zondag 30 oktober 2022 om 13:32u30-10-2022 @ 13:32u | Link