Twenthe boekt late overwinning op UDI

Ons vlaggenschip heeft een uitstekende overwinning behaald op het Enschedese UDI. In de slotfase scoorde de ploeg van Mark Bolink drie keer, waardoor het de punten in Goor hield.

Met JO19-1 speler Jikke Horselenberg in de basis voor de geblesseerde Stef Eland begon Twenthe goed aan het duel. Ondanks een veldoverwicht werd dit echter niet in de score uitgedrukt.

Na rust was het wel snel raak. In de 49e minuut was het echter de Enschedese opponent die de score opende na een eigen doelpunt van Daan de Lat. Lang leek het erop dat zij ook met de overwinning aan de haal zouden gaan. Daar stak de goed ingevallen Wouter Leusink echter een stokje voor. In de 85e minuut maakte hij de gelijkmaker. In de laatste minuut zorgde Jeffrey Asbroek voor de winnende treffer, waarna de 3-1 van Wouter Leusink in blessuretijd de feestvreugde nog verder versterkte. Een ander mooi moment was er nog voor JO19-1 speler Senne Botterhuis, die zijn debuut maakte voor het eerste elftal. Komende zondag wacht een uitwedstrijd tegen middenmoter De Tubanters.

Bericht geplaatst op maandag 7 november 2022 om 10:04u07-11-2022 @ 10:04u | Link