JO19-1 pakt verdienstelijk punt tegen Lochem

JO19-1 heeft met 0-0 gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Lochem. Ondanks pogingen op paal en lat werd het een doelpuntloze remise.

Na een kwartier spelen op `t Piepwillem creëert JO19-1 een enorme kans via Stijn Slag. De keeper van SP Lochem staat echter paraat en weet de inzet met behulp van de paal uit de goal te houden. Na twintig minuten spelen is scheidsrechter Emiel Freriksen genoodzaakt een gele kaart uit te delen aan Twenthe speler Senne Botterhuis. Een lompe tackle op het middenveld levert een terechte sanctie op. Vlak voor rust een duikeling van een van de Lochem aanvallers in het strafschopgebied, maar de goed leidende Emiel Freriksen tuinde niet in de schwalbe.

Na rust komt Lochem sterk uit de kleedkamer. In een 1 op 1 situatie voor Lochem weet Benjamin Wolf het schot op de laatste moment sterk te blokken. Even later knikt Rens van Straaten de bal vanuit een vrije trap van Benjamin vol op de lat. Vlak voor tijd lijkt Lochem een grote kans te krijgen. Gastspeler Wout Veehof weet echter tactisch een doorgebroken speler neer te halen, deze actie wordt terecht bestraft met een gele kaart, maar dat was het meer dan waard. Uiteindelijk houden Twenthe en Lochem elkaar in evenwicht en blijft de eindstand zoals hoe we begonnen, 0-0. De mannen van Ronny van Laar moeten maandag alweer aan de bak. Dan is om 20:15 uur, in opnieuw een thuisduel, WVV de tegenstander.

Bericht geplaatst op zaterdag 26 november 2022 om 17:20u26-11-2022 @ 17:20u | Link