Twenthe wint van Hoeve Vooruit

Het eerste elftal heeft met 2-0 gewonnen van Hoeve Vooruit. Een belangrijke overwinning voor de mannen van Mark Bolink.

Bij rust was het nog 0-0. Behalve wat schoten van Hoeve en een goede kans van Wouter Leusink namens Twenthe, viel er weinig te genieten. Met nog zo`n 20 minuten op de klok was het Jeffrey Asbroek die de Tricolores op aangeven van Dani Hilhorst op voorsprong zette. Vlak voor tijd zorgde Dani Hilhorst voor de beslissing. Hij kwam goed naar binnen en met een schot in de korte hoek bepaalde hij de eindstand op 2-0. Mooi om te vermelden is ook dat JO19-1 spelers Matteo Weurding en Benjamin Wolf vanmiddag hun debuut hebben gemaakt in het eerste elftal. Volgende week is hekkensluiter Neede de tegenstander van ons vlaggenschip.

Bericht geplaatst op zondag 5 februari 2023 om 15:58u05-02-2023 @ 15:58u | Link