Twenthe verliest van Rood Zwart

Twenthe I heeft vanmiddag met 2-0 verloren bij Rood Zwart. Al na vijf minuten kwam de ploeg van Mark Bolink op achterstand. Aan de zijkant van het strafschopgebied werd de verdediging kinderlijk eenvoudig uitgespeeld, waarna de voorzet simpel binnengetikt werd door de spits uit Delden. Na het openingsdoelpunt ontspon zich een wedstrijd met weinig kansen. Beide ploegen waren fel, maar wisten niet veel te creëren.

Na rust begon Twenthe prima. Het eerste kwartier van de tweede helft leidde tot enkele kansjes, maar deze werden niet verzilverd. Daarna volgde een fase waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, maar was het Rood Zwart dat de voorsprong verdubbelde. In het restant van het duel vielen geen doelpunten meer. Volgende week komt het eerste elftal thuis in actie tegen SP Rekken.

Bericht geplaatst op zondag 12 maart 2023 om 15:51u12-03-2023 @ 15:51u | Link