Twenthe II verliest van Rohda

Twenthe II heeft zondag verloren van Rohda Raalte. Na een 1-1 ruststand moesten de mannen van Peter Horselenberg het hoofd in de tweede helft buigen.

Het was nog wel Twenthe dat op voorsprong kwam. Met een fantastische knal in de kruising vanaf een meter of twintig, zette Mart Lammertink de 0-1 op het bord. Na 35 minuten werd het 1-1, toen de stuiter van een vrije trap doelman Martijn Buschers te machtig was.

In de tweede helft was het al snel Rohda dat weer de leiding nam. De verdediging stond niet goed opgesteld bij een vrije trap en een lange bal zette de linksbuiten alleen voor de keeper. Hij faalde niet. Het was daarna Rens van Straaten die een megakans kreeg, maar hij kon de gelijkmaker vanuit een één op één niet binnen schieten. Toen na een uur ook de 3-1 viel, bleek het geloof op een resultaat langzaam weg te ebben bij het tweede. Volgende week komt het tweede weer in actie, dan thuis tegen WWNA.

Bericht geplaatst op zondag 16 april 2023 om 13:08u16-04-2023 @ 13:08u | Link