vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Inschrijving biljarttoernooi weer geopend!

Inschrijving biljarttoernooi weer geopend!

Eindelijk is het weer zover. Het winterseizoen komt eraan en dat betekent dat ook het biljarttoernooi weer van start gaat. Opgeven kan tot en met 27 november.

Inschrijving en betaling kan via je leider. Deelname kost €5,-. Voor niet spelende leden liggen er deelnameformulieren in de kantine, deze kunnen in de bestuurskamer achtergelaten worden. Later volgt dan een tikkie. Geef bij inschrijving de voorkeur aan voor een middag/avond waarop je ingedeeld wil worden. De eerste ronde wordt gespeeld met je eigen elftal of, als je geen elftal hebt, met de niet-spelende leden. Vanaf de tweede ronde worden nieuwe indelingen gemaakt, waarna er op de speeldatum wordt geloot wie dan je tegenstander is. De wedstrijden zullen worden gepubliceerd via deze website, houd dit dus in de gaten!

Daarnaast wordt er ook een Goors Open 3-banden toernooi georganiseerd. Hierbij is de eerste ronde in pouleverband en geldt een maximaal aantal inschrijvingen van 32. Wil je hieraan meedoen kun je je opgeven bij Stephan Mellegers (06-11871319) of Sem Spoelder ( semspoelder@gmail.com). Je ontvangt na inschrijving een tikkie die je onder vermelding van je naam kunt voldoen.

Bericht geplaatst op dinsdag 21 november 2023 om 14:25u21-11-2023 @ 14:25u | Link