TOTO | Gerdien Kingma aan kop na 2-2 gelijkspel in Neede

Het eerste elftal heeft in en tegen Neede met 2-2 gelijkgespeeld. Na een slecht begin (na 40 seconden stond de 1-0 al op het scorebord) volgde een gelijkopgaande wedstrijd zonder al teveel kansen. Het was dan ook tekenend dat de gelijkmaker vlak voor rust uit een vrije trap viel. Na een nieuwe achterstand zo`n 10 minuten na rust, werd de stand snel gelijkgetrokken door een eigen goal van de ploeg uit Neede.

Voor de TOTO betekent het dat we nu één leider hebben. Gerdien Kingma wist de 2-2 uitslag opnieuw goed te voorspellen en heeft nu een voorsprong van 10 punten op de gedeelde nummers twee Wessel Vrielink en Helmig Westerik. Het was zondag sowieso feest in huize Kingma, want het tweede elftal pakte door een wereldgoal van Remco Kingma de drie punten tegen SC Overwetering. Het werd, mede dankzij een door onder 19-keeper Stan Hollegien gestopte penalty, 0-1 in Olst. De bijgewerkte tussenstand is HIER te vinden.

Bericht geplaatst op dinsdag 15 maart 2022 om 07:55u15-03-2022 @ 07:55u | Link