vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Week van de Trainer bij vv Twenthe

Week van de Trainer bij vv Twenthe

Eind december ging helaas door alle corona-perikelen de ‘Week van de Trainer’ niet door. Aangezien sportief gezien alles weer mogelijk is hebben we een nieuwe datum gevonden. De Week van de Trainer bij VV Twenthe zal deze week plaatsvinden. Dat betekent dat er een uitwisseling plaats heeft waardoor er -naast de eigen trainer- een gasttrainer van een ander team aanwezig is. Op die manier proberen we het contact binnen de club en tussen de trainers nog beter te maken en kan er van elkaar worden geleerd.

Door middel van een loting worden trainers van twee teams uit verschillende leeftijdscategoriee?n aan elkaar gekoppeld. De trainer van het team uit de hoogste leeftijdscategorie is eenmalig te gast bij het team uit de lagere leeftijdscategorie om een training te verzorgen. De eigen trainer(s) is/zijn hierbij aanwezig. De gekoppelde trainers bepalen samen welke training hiervoor wordt gekozen in de weken van 21 maart tot en met 25 maart 2022.

Koppeling
Als beiden het zien zitten dat de trainer van het team uit de lagere leeftijdscategorie ook een training verzorgt voor het team uit de hogere leeftijdscategorie, mag er in die periode uiteraard nog een training worden gekozen om de rollen om te draaien.

Het koppelen van de trainers is gebeurd middels een loting door onze voorzitter Robin Kemper tijdens het trainersoverleg op 3 november. Daarbij zijn de volgende uitgangspunten aangehouden:

  • Trainer van het team uit hogere leeftijdscategorie gaat het team uit de lagere leeftijdscategorie trainen (samen met trainer van ‘jongere’ team).
  • Het gaat niet ten koste van de eigen trainingen van de ‘trainende trainer’. Dat betekent dus een extra training voor de gasttrainer.
  • Bij overlap in de trainingstijden van beide teams onderling overleggen over mogelijkheden hoe dit in te vullen.
  • De gasttrainer houdt bij de oefeningen rekening met de te trainen leeftijdsgroep en het niveau. Tip: gebruik hiervoor de Rinus-app.
  • Het initiatief om met elkaar in contact te komen en afspraken te maken over o.a. de datum en invulling van de training ligt bij de trainer van het team uit de hogere leeftijdscategorie. Zie de contactgegevens hieronder.

Bericht geplaatst op dinsdag 22 maart 2022 om 14:21u22-03-2022 @ 14:21u | Link