Tweede onderuit in en tegen Schalkhaar

Het tweede elftal heeft de bekerwedstrijd in en tegen Schalkhaar met 1-0 verloren. Zonder de geblesseerde Mark Nijland, Huub Averdijk en Guus Lummen wisten ze geen vuist te maken.

In een rommelige eerste helft was het Schalkhaar 2, dat een klasse hoger speelt, dat een veldoverwicht had. Toch was het de equipe van Peter Horselenberg die de beste kansen kreeg. Desalniettemin kwam de thuisploeg vlak voor rust op voorsprong. Een vrije trap werd goed voor het doel geslingerd, waarna de bal eenvoudig binnengekopt kon worden.

In de tweede helft behield Schalkhaar het veldoverwicht en kwam ons tweede elftal niet meer aan voetballen toe. Ze werden teruggedrukt en wisten nog slechts sporadisch een speldenprik uit te delen. De eindstand was dan ook bij rust al bereikt.

Bericht geplaatst op maandag 12 september 2022 om 07:47u12-09-2022 @ 07:47u | Link