JO19-1 boekt nipte overwinning in Laren

Twenthe begon iets na half 3 aan de laatste bekerwedstrijd tegen Witkampers in Laren.

Na 7 minuten speeltijd kreeg Joren van Sermond een enorme kans om de score te openen, maar liet deze helaas onbenut. In de 9e minuut opent Witkampers de score, 1-0. Even later is Twenthe na goed uitverdedigen van Paul Haafkes in 2 passes aan de andere kant, en rond Stijn Slag een uitstekend uitgevoerde counter af. Jikke Horselenberg weet de score op 1-2 te brengen na een koelbloedige afronding. Dit is ook gelijk de ruststand.

Witkampers begint goed aan de 2e helft en beloont zichzelf met de 2-2. In minuut 60 weet Benjamin Wolf Twenthe weer op voorsprong te schieten. Bram Vrielink en Tim Krabbenbos, die meegekomen zijn vanuit JO17-1, krijgen nog 20 minuten speeltijd. Pim Hofmeijer laat zich vervolgens even gaan na een onbesuisde tackle van Witkampers en komt er goed mee weg dat hij hier geen kaart voor ontvangt. Na een discutabele beslissing van de scheidsrechter krijgt Witkampers een vrije trap. Vervolgens weet de aanvoerder van Witkampers uit deze vrije trap de doelman Stan Hollegien te verslaan. Rens van Straaten maakt na een blunder van de keeper uit de corner de 3-4. De ploeg van Ronny van Laar weet een zenuwslopende slotfase te overleven en neemt de 3 punten mee naar Goor.

Bericht geplaatst op zondag 2 oktober 2022 om 16:43u02-10-2022 @ 16:43u | Link