Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart

Ons vlaggenschip heeft met 0-0 gelijkgespeeld tegen Rood Zwart. Een terechte uitslag die de verhoudingen op het veld goed weergaf.

Twenthe begon sterk aan het duel. Een overwicht leidde na 10 minuten tot een enorme kans voor Jeffrey Asbroek, maar hij wist het doel niet te vinden. Ook Rood Zwart kreeg een goede mogelijkheid, maar weet niet te scoren. Het tweede deel van de eerste helft was voor de gasten uit Delden, al kreeg Mart Lammertink de grootste mogelijkheid. Hij speelde de keeper voorbij, maar gaf de bal niet genoeg kracht mee, waardoor een Deldenaar de bal nog van de lijn kon halen.

De tweede helft ging gelijk op en voor beide doelen gebeurde maar weinig. Na een uur spelen kreeg Mart Lammertink nog een kopkans, maar ook deze bal ging er niet in. De eindstand was dan ook zoals bij het beginsignaal, 0-0. Een goede weerspiegeling van de krachtsverhoudingen, al zullen de gasten uit Delden het meest tevreden zijn met de brilstand. Volgende week speelt het eerste geen wedstrijd, dan is er in de seniorencompetities een inhaalweekend gepland.

Bericht geplaatst op zondag 16 oktober 2022 om 16:53u16-10-2022 @ 16:53u | Link