JO19-1 onderuit tegen Rood Zwart

Twenthe JO19-1 heeft in een oefenduel met 0-2 verloren van Rood Zwart. Op basis van de tweede helft een terechte nederlaag.

Na een rommelige openingsfase was de eerste grote kans voor Rood Zwart, maar Stan Hollegien wist goed redding te brengen. In het tweede deel van de eerste helft kreeg Rood Zwart de overhand. Een goede voorzet van de linkerkant wist de spits knap te koppen, maar de bal verdween net naast. Zo werd de rust met een 0-0 stand bereikt.

In de tweede helft kwam Rood Zwart op voorsprong vanaf elf meter. Een overtreding van Stan Hollegien leidde tot een strafschop voor de bezoekers. Even later werd het uit een dood spelmoment zelfs 0-2, nadat een Deldenaar de rebound binnenliep. Door verschillende blessures eindigde JO19-1 met 10 man, waardoor een slotoffensief er niet meer in zat.

Bericht geplaatst op zaterdag 22 oktober 2022 om 16:26u22-10-2022 @ 16:26u | Link