vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

UPDATE | Renovatie hoofdveld

UPDATE | Renovatie hoofdveld

Na uitgebreid onderzoek en overleg tussen de betrokken partijen is besloten om zowel de sporttechnische laag als de zandlaag daaronder in zijn geheel te vervangen. De reden is dat de doorlatendheid van de huidige zandlaag onvoldoende is, en het risico bestaat dat bij een gedeeltelijke vervanging van deze zandlaag de problemen zich na verloop van tijd weer voordoen.

Dit betekent wel een fikse vertraging in de doorlooptijd van de renovatie. Nadat deze al een paar weken stil ligt, moet er ook een nieuwe planning gemaakt worden voor de extra werkzaamheden. De planning is nu dat gestart wordt in week 44 ( 31 okt.) en de doorlooptijd minimaal 6 weken is. Hierbij moet rekening gehouden worden met een uitloop i.v.m. de weersomstandigheden. In deze tijd van het jaar is het met name voor het opbrengen van zand en rubber infill lastig omdat hier droog weer voor vereist is.

Er is afgesproken dat we gaan voor kwaliteit en niet voor een korte doorlooptijd. We moeten er tenslotte weer jaren mee vooruit. Deze vertraging vraagt van zowel begeleiding als spelers enige aanpassing en acceptatie voor een aantal weken. We vragen van een ieder begrip en een focus om dit samen op te lossen.

Een mooi vooruitzicht is dat we 2023 kunnen starten met twee nieuwe kunstgrasvelden die voldoen aan de hedendaagse normen.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Bericht geplaatst op zondag 23 oktober 2022 om 12:20u23-10-2022 @ 12:20u | Link