Terechte puntendeling in Rekken

Het eerste elftal heeft vanmiddag niet weten te winnen van Rekken. In een duel met veel kansen was 1-1 de terechte uitslag.

De eerste helft was slecht van Goorse zijde. De ploeg uit Rekken kwam na een half uur dan ook terecht op voorsprong. Nadat tem overvloede werd geprobeerd op te bouwen op het knollenveld in Rekken verloor Twenthe de bal. De daaropvolgende voorzet werd laag in de hoek geschoten. De fase tot de rust was beter van de ploeg van Mark Bolink, die verschillende kansen kreeg. Dani Hilhorst kreeg de grootste, maar zijn rollertje belandde in de handen van de doelman.

De tweede helft was een stuk beter. Ondanks verschillende kansen werd het pas na een uur 1-1. Een voorzet werd door Jeffrey Asbroek goed klaargelegd voor Stijn Jeurlink, die de bal onberispelijk de hoek in schoot. In het restant van de wedstrijd kreeg Twenthe I de meeste kansen, al had ook de opponent uit Rekken zeker nog kunnen winnen. Mede op basis van de slechte eerste helft was 1-1 dan ook een terechte uitslag. Volgende week speelt ons eerste thuis tegen UDI, dat één van de titelkandidaten is in de vierde klasse B.

Bericht geplaatst op zondag 30 oktober 2022 om 16:17u30-10-2022 @ 16:17u | Link