JO19-1 verslikt zich in feller Bentelo

Laat op de middag in Bentelo wordt er pas om 16:00 afgetrapt. Twenthe start niet scherp in de openingsfase en Bentelo weet in de omschakeling al binnen 2 minuten de 1-0 te maken. Na een kwartier begint Twenthe wat beter te voetballen en krijgt het via Paul Haafkes hun eerste kleine kans. Ondanks deze mogelijkheid weet Bentelo de stand op 2-0 te brengen na onnodig balverlies op het middenveld van Benjamin Wolf. Vlak na de 2-0 rondt Stijn Slag koelbloedig af na een uitstekende lange bal van doelman Stan Hollegien en zet de aansluitingstreffer op het scorebord.

In de 30e minuut komt de uitploeg goed weg na een vermeende overtreding van Rens van Straaten, die geen penalty oplevert. Even later staat het gelijk. Een goede actie van Stijn wordt vervolgd door een afgemeten voorzet op Paul Haafkes, die de keeper verslagen achter laat. Even na de 2-2 brengt Stijn ook de 2-3 op het scorebord. Dit is ook de ruststand.

Tien minuten na rust krijgt gastspeler Yannick van Gool een dot van een kans maar laat deze helaas onbenut. In minuut 74 tekent Bentelo voor de gelijkmaker na een zwabberbal van flinke afstand. Na de 3-3 word het uit de corner ook gelijk 4-3 voor de thuisploeg. In de blessuretijd weet Twenthe via centrale verdediger Rens via een intikker nog een punt mee te nemen naar Goor. Eindstand 4-4.

Bericht geplaatst op zondag 6 november 2022 om 09:45u06-11-2022 @ 09:45u | Link