JO19-1 zonder stootkracht onderuit in Enter

Op een frisse morgen hoopt JO19-1 haar revanche te nemen op Enter Vooruit. In een rommelige openingsfase blijven grote kansen voor beide teams nog uit. Na 20 minuten opent Enter de score. Na knullig balverlies achterin weet Enter Vooruit vanuit een snelle omschakeling de bal achter doelman Jorn Gillich te werken. Vlak voor rust kan Enter Vooruit de voorsprong verdubbelen, maar weten ze een dot van een kans te missen door voor open goal de bal naast te schuiven.

Na de rust komt JO19-1 sterk uit de kleedkamer. Rens van Straaten, die in de spits is gezet, zorgt voor meer dreiging. Met een uur spelen maakt gastspeler Stan Herkert zijn rentree bij de JO19-1.

In minuut 80 breidt Enter Vooruit de voorsprong uit.  Een corner wordt strak voorgegeven, waarna de Enterse spits de bal met behulp van de paal binnen knikt. In de slotfase wordt een kans op de aansluitingstreffer nog over geschoten. Een zure nederlaag voor de mannen van Ronny van Laar, die aanvallend geen potten konden breken.

Bericht geplaatst op zondag 20 november 2022 om 08:52u20-11-2022 @ 08:52u | Link