vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Bakworstactie: v.v. Twenthe bedankt kopers en verkopers

Bakworstactie: v.v. Twenthe bedankt kopers en verkopers

Frans Huistede verkoopt weer meer dan 600 worsten!

Goor – Onze club bedankt alle bakworstverkopers die dit jaar weer hun best hebben gedaan om de Twentse specialiteit aan familie, vrienden en kennissen te verkopen. Dat heeft ook dit jaar weer geleid tot een recordverkoop. Frans Huistede blijft de absolute bakworstkampioen van de Goorse club, hij verkocht in zijn eentje meer dan 600 bakworsten, een ongekend aantal. Dat is goed nieuws dus voor de jeugdafdeling van de club.

Koning Frans

Frans Huistede is de onbetwiste bakworstkoning van Goor en omstreken. Het is ongekend, maar Frans verkocht meer dan 600 worsten en dat zijn er weer meer dan vorig jaar. Hij verkoopt ze niet alleen in Goor, maar ook in de omliggende plaatsen van de Hof van Twente. Het is bijzonder knap dat Frans er in geslaagd is om weer zoveel worsten te verkopen. Maar ook de oudere jeugd- en de seniorenteams waren dit jaar erg actief en verkochten veel worsten.

Teamprijs

Dat maakt de bakworstactie ook echt een actie van en voor de hele vereniging. De jongste jeugdleden zetten zich in voor de Grote Clubactie in september en een paar maanden later doen de oudere leden dit met de bakworstactie. De topper onder de jeugdteams was ook dit jaar weer het jeugdelftal JO19-1, zij verkochten meer dan 200 worsten, een prachtig aantal en zij verdienden daarmee de extra teamprijs waar ze met het eigen elftal iets leuks mee kunnen doen. Ook de andere teams die veel verkochten kunnen een kleine aanmoedigingsprijs van de club verwachten.

Bedankt!

De opbrengst van de bakworstenverkoop komt bijna volledig ten goede aan de jeugdafdeling van de club waarmee zij activiteiten, nieuwe materialen en cursussen kan financieren. Dit is altijd weer een mooie aanvulling op het budget. Namens Twenthe bedankt het bakworstcomité allen die de actie ook dit jaar weer tot een groot succes hebben gemaakt. Niet alleen Frans Huistede en de andere superverkopers, maar ook Wiggers Vleeswaren uit Hengelo wederom hartelijk dank voor de ondersteuning van de actie.

Bericht geplaatst op woensdag 14 december 2022 om 14:59u14-12-2022 @ 14:59u | Link